Categorie: Acceptare

Ver. 1 | Răspuns la solicitarea de a servi într-o poziție onorifică

Este o mare onoare să accept poziția de Președinte Onorific pentru care am fost nominalizat de către organizația dumneavoastră. Pe această cale vă confirm încă odată ca aveți permisiunea de a-mi folosi numele, alături de cel al companiei, în comunicările oficiale.
De asemenea, sunt extrem de interesat de progresul activităților pe care le desfășurați și aș aprecia daca mi-ați trimite scurte informări fiecare obiectiv pe care îl aveți în plan.
Comunitatea noastră are de câștigat foarte mult dacă obiectivele pe care ni le propunem vor fi atinse. Fie ca eforturile noastre comune sa fie încununate de succes!

Ver. 2 | Răspuns la solicitarea de a servi într-o poziție onorifică

Sunt deopotrivă surprins și entuziasmat de faptul că organizația dumneavoastră m-a nominalizat pentru a servi ca membru de onoare al consiliului pentru importantul proiect pe care îl desfășurați.

Ideologic, cauzele pe care le susțineți sunt de mare interes pentru mine, de aceea vă asigur de întregul meu suport. În prezent sunt implicat într-un alt proiect de mare anvergură care îmi consumă mare parte din timp, de aceea voi putea participa doar la două întâlniri anuale. Cu toate acestea, pentru a sprijini real activitățile companiei, sunt dispus să vă ofer sugestii la documentațiile proiectelor pe care le aveți în derulare.

Sper ca eforturile noastre comune, care vor aduce beneficii multor persoane, să fie pe deplin răsplătite.

Ver. 3 | Răspuns la solicitarea de a servi într-o poziție onorifică

Vă mulțumesc pentru că mi-ați acordat onoarea de a mă alătura ca membru de onoare al fundației dumneavoastră. Apreciez încrederea pe care mi-ați acordat-o!

​Din cauza unor angajamente anterioare pentru perioada imediat următoare îmi va fi imposibil să particip la o întâlnire directă, însă vă asigur de sprijinul meu deplin în realizarea obiectivelor discutate. Ca un susținător pasionat al cauzei dumneavoastră, sper ca modesta mea contribuție să fie de un real ajutor.

Profit de această oportunitate pentru a vă ura succes în campania de strângere de fonduri pe care o veți derula în perioada următoare.

Ver. 4 | Răspuns la solicitarea de a servi într-o poziție onorifică

Sunt flatat că m-ați nominalizat să prezidez sesiunea de deschidere a <<introduceți denumirea evenimentului>>.

Pentru că susțin binele realizat de acest eveniment pentru comunitate, accept propunerea dumneavoastră, menționând faptul că implicarea mea personală va fi limitată doar la evenimentul mai sus menționat. Aș dori, de asemenea, să stabilim cu exactitate modul în care organizația dumneavoastră se va folosi de numele meu în materialele promoționale.

Cu deosebită considerație, <<introduceți numele>>.

Ver. 1 | Acceptarea unei oferte de angajare

Sunt onorat să accept oferta dumneavoastră de a mă alătura companiei <<introduceți numele companiei>> în poziția de “reprezentant marketing”. Întâlnirea cu reprezentații departamentului de marketing m-a convins că echipa din care voi face parte este una activă și de succes, la a cărei eforturi aștept cu nerăbdare să contribui.
După cum ați solicitat, am semnat contractul de muncă, care detaliază salariul meu, precum și comisioanele. Regăsiți documentul atașat.
Apreciez materialele informative legate de programele de training pe care mi le-ați transmis. Vă mulțumesc, de asemenea, pentru răspunsurile la întrebările pe care le-am avut cu privire la aceste materiale. Ajutorul departamentului Resurse Umane în procesarea documentelor de angajare a fost foarte prompt.
Aștept cu nerăbdare întâlnirea noastră de la începutul lunii.

Ver. 2 | Acceptarea unei oferte de angajare

Sunt bucuros să accept poziția de programator în departamentul dumneavoastră IT. Programul de formare continuă prezentat la întâlnirea noastră de săptămâna trecută  m-a convins că oportunitățile de creștere profesională pe termen lung pe care compania le are în plan pentru personalul său sunt excelente.
Înțeleg că salariul meu va începe de la <<introduceți suma>> lunar iar managerul meu direct va lua în considerare o creștere salarială la momentul când voi demonstra o expertiză ridicată într-un limbaj de programare avansat.
Așa cum am agreat, data de începere a activității mele este <<introduceți data>>.
Aștept cu nerăbdare să vă mulțumesc personal!

Ver. 3 | Acceptarea unei oferte de angajare

Vă mulțumesc pentru oferta pe care mi-ați prezentat-o. Doresc să vă informez că  accept cu plăcere poziția de Asistent Medical al Spitalului de Urgență.
Așa cum am discutat în timpul convorbirii telefonice de astăzi, prima zi de lucru va fi <<introduceți data>>. După încheierea examenului medical obligatoriu mă voi prezenta la departamentul de resurse umane pentru a finaliza toate procedurile necesare procedurii de angajare.
Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc pe dumneavoastră dar și pe noii mei colegi.
Vă asigur că sunt deplin recunoscător pentru această ocazie de a contribui la reputația spitalului pentru un serviciu comunitar remarcabil!

Ver. 4 | Acceptarea unei oferte de angajare

Doresc să vă confirm pe această cale că sunt onorat să accept oferta dumneavoastră pentru poziția de inginer la <<introduceți numele companiei>>. Vă asigur, așa cum am discutat și în timpul interviului, că voi face tot posibilul pentru a vă confirma încrederea pe care mi-ați acordat-o.
Produsele pe care le realizați sunt renumite pentru calitate și fiabilitate, lucru care mă motivează să îmi folosesc toate abilitățile si cunoștințele pentru a susține proteja și crește reputația companiei.
După cum sa convenit, salariul meu lunar va fi de <<introduceți suma>>, cu participare la pachetul de beneficii al angajaților.
Conform înțelegerii de la interviu, prima mea zi de lucru va fi <<introduceți data>>.
Aștept cu nerăbdare să confirm această oportunitate!

Se încarcă
								
								

Categorii