Categorie: Acceptare și apreciere a unei sugestii

Ver. 1 | Acceptare și apreciere a unei sugestii

Vă mulțumesc foarte mult pentru ideea de a atribui un consultant dedicat clienților care au bugete mai mari de <<introduceți suma>> pentru renovarea sau construcția unui imobil. În calitate de coordonator al departamentului de vânzări voi pune imediat în practică această sugestie.

Suntem siguri că mulți clienți vor aprecia acest serviciu suplimentar. De luna viitoare veți fi întâmpinat de un specialist, împreună cu care veți examina toate aspectele tehnice ale construcției.

După cum știți, politica noastră este orientată spre clienți. Tocmai de aceea, apreciem idei precum cea oferită de dumneavoastră, care ne ajută să ne servim clienții într-o manieră mai eficientă. Administratorii magazinelor din rețeaua noastră vor fi de asemenea recunoscători pentru clienții ca dumneavoastră, care îi ajută zi de zi să își îmbunătățească serviciile.

Ver. 2 | Acceptare și apreciere a unei sugestii

Vă mulțumim pentru sugestia dumneavoastră de a avea etaje integrale pentru nefumători în hotelurile noastre. Politica noastră, până în prezent, a fost aceea de a oferi camere atât pentru fumători cât și pentru nefumători, la fiecare etaj. Conducerea noastră a analizat această distribuție și a decis o schimbare.

Vă veți bucura să aflați că s-a aprobat, la nivel de grup, punerea în aplicare a sugestiei dumneavoastră. Întrucât siguranța și confortul oaspeților noștri reprezintă principala noastră preocupare, vă asigurăm că vom lua tot timpul în considerare sugestiile care ne ajută să atingem acest obiectiv.

Ver. 3 | Acceptare și apreciere a unei sugestii

Din timp în timp ajunge la mine câte o idee deosebit de interesantă, așa cum este și sugestia dumneavoastră. Din analiza pe care mi-ați trimis-o reiese clar că avem o problemă cu politica de minimizare a pierderilor. Într-adevăr, cred că ar fi important să creștem satisfacția clienților noștri, arătându-le cum să își aleagă diverse tipuri de produse pentru nevoile lor particulare.

Conducerea noastră a decis să pună în aplicare ideea dumneavoastră, oferind demonstrații săptămânale în departamentele specializate din fiecare magazin. Departamentul meu este recunoscător pentru toate sugestiile pe care le primim de la angajați. Luăm în considerare fiecare idee, iar unele, precum cea oferită de dumneavoastră, devin parte a strategiei globale de protecție a mediului.

Ver. 4 | Acceptare și apreciere a unei sugestii

Vreau să știți cât de mult apreciem sugestia dumneavoastră de a încorpora un sistem electronic de programări pentru toți clienții noștri. Am discutat această propunerea la ultima noastră ședință și am decis să o punem în aplicare de luna viitoare. Fără îndoială, un astfel de sistem software va economisi atât timp, cât și bani. Compania <<introduceți numele companiei>> are succes datorită angajaților atenți, așa cum sunteți și dumneavoastră!

Se încarcă
								
								

Categorii