Categorie: Acceptarea demisiei unui angajat

Ver. 1 | Acceptarea demisiei unui angajat

În această dimineață, cu părere de rău, am primit scrisoarea dumneavoastră de demisie din poziția de <<introduceți funcția>>. Sunt de acord cu demisia dumneavoastră și vă mulțumesc că ați ne-ați semnalat aceasta decizie din timp, pentru a găsi un potențial înlocuitor pentru  această poziție/funcție.

Pe lângă faptul că ați dat dovadă de un profesionalism exemplar la locul de muncă, precum și de participarea constantă în proiectele firmei, ați fost și un adevărat prieten. A găsi persoana potrivită să vă înlocuiască va fi o misiune dificilă. Cu toate acestea, vă doresc mult succes în viitoarele proiecte!

Ver. 2 | Acceptarea demisiei unui angajat

Am primit scrisoarea dumneavoastră de demisie, prin care ne informați că veți părăsi compania începând cu data de <<introduceți data>>.

Ne pare nespus de rău să aflăm acest lucru! A fost o onoare să lucrăm alături de dumneavoastră.

Designerii adevărați sunt de-a greu de găsit, așadar, în cazul în care viitorul loc de muncă nu se ridică la așteptările dumneavoastră, vă rog să reapelați la noi cu încredere.

Ver. 3 | Acceptarea demisiei unui angajat

Îmi pare rău să aflu că părăsiți compania noastră. Am înțeles că ultima zi de lucru pentru dumneavoastră este  <<introduceți data>>.

Plecarea unui angajat excepțional este un eveniment dificil de acceptat. Vi se va simți cu adevărat lipsa, dar în același timp, ne dorim tot ce e mai bun dumneavoastră.

Contribuțiile pe care le-ați adus proiectelor companiei în ultimii <<introduceți numărul de ani>>, în mod special pe partea de <<introduceți domeniul de specialitate >> au fost cu adevărat impresionante. Vă doresc mult succes la noul loc de muncă și sper să ținem legătura în continuare.

Ver. 4 | Acceptarea demisiei unui angajat

Am fost surprins să aflu că veți părăsi compania noastră începând cu data de <<introduceți data>>. Departamentul <<introduceți numele departamentului>> nu va fi același fără dumneavoastră.

Contribuțiile pozitive pe care le-ați adus de-a lungul anilor la dinamica acestui departament sunt de referință în cadrul companiei noastre. Sper ca noua poziție să vă permită să vă folosiți a maxim potențialul.

În numele tuturor, vă urez mult succes!

Se încarcă
								
								

Categorii