Categorie: Acceptarea unui premiu

Ver. 1 | Acceptarea unui premiu

Scrisoarea dumneavoastră referitoare la premiul pe care îl voi primi pentru activitatea mea m-a copleșit pur și simplu. Accept această onoare cu o profundă recunoștință!

După cum ne-ați indicat și în scrisoare, <<introduceți numele persoanei>> și cu mine vom fi prezenți la ceremonie în <<introduceți data>>. Desigur, voi pregăti o scurtă biografie pentru introducere, pe care o să vă rog să o comentăm în zilele următoare. Aș dori, de asemenea, să vin pregătit cu material care să încurajeze și alți membri să se implice mai activ în proiectele noastre.

Din nou, sunt sincer onorat de această oportunitate și aștept cu nerăbdare întâlnirea noastră!

Ver. 2 | Acceptarea unui premiu

A fost un moment copleșitor când am aflat că îmi veți oferi premiul pentru cel mai tânăr manager. Mi-am dorit foarte mult să ajut tinerii din comunitatea noastră, iar acest premiu sugerează că într-o oarecare măsură am și reușit.

Cu toate că ne simțim copleșiți de atenția acordată mie și echipei mele, vom fi încântați să ne alăturăm la banchetul din <<introduceți data>>. Vom fi bucuroși să pregătim un scurt discurs de acceptare a acestui premiu. Anexez acestui email fotografia mea recentă, pe care ați solicitat-o.

Îmi este greu să exprim în cuvinte cât de mult înseamnă pentru mine grija dumneavoastră. Vă mulțumesc din nou!

Ver. 3 | Acceptarea unui premiu

Ce surpriză minunată mi-a produs mesajul de la dumneavoastră. Sunt profund onorat să fiu numit „Profesorul anului”. Familia mea este la fel de surprinsă ca mine! Cu toții vom fi la banchetul din data de <<introduceți data>>. Am anexat o scurtă biografie precum și o poză mai recentă, după cum ați solicitat. Este posibil ca poza să aibă nevoie de editare.

Mulțumesc din nou pentru onoarea pe care mi-ați acordat-o!

Ver. 4 | Acceptarea unui premiu

Atât eu, cât și partenerul meu, suntem onorați de faptul că ați acordat premiul întâi compoziției noastre, pe care am interpretat-o la festivalul <<introduceți numele festivalului>>. Am fi încântați să susținem un recital la gala de premiere, pe scena foișorului parcului din oraș.

La cererea dumneavoastră, am inclus scurte schițe biografice ale activității noastre profesionale. Procesul de creație a fost atât de satisfăcător încât nu ne-am gândit niciodată la posibilitatea de a fi onorați public pentru acesta. Mulțumim încă odată pentru această onoare!

Se încarcă
								
								

Categorii