Categorie: Acceptați o invitație de a vorbi la o conferință

Ver. 1 | Acceptați o invitație de a vorbi la o conferință

Sunt onorat să accept invitația dumneavoastră de a vorbi la conferința din data de <<introduceți data>>. Din câte am înțeles, prezentarea mea este planificată la <<introduceți ora>>. Ca și echipamente, voi avea nevoie de un videoproiector, un pointer și un cablu HDMI. De asemenea, sper să îmi puteți trimite câteva informații despre experiența educațională generală și experiența profesională a publicului meu, astfel încât să pot adapta materialul în consecință.

În prezent mă ocupa de aranjamentele de călătorie. Intenționez să ajung luni în oraș, în data de <<introduceți data>>. Săptămâna viitoare vă voi suna pentru a confirma itinerariul meu de călătorie și pentru a discuta despre modalitatea de rambursare a costurilor. Aștept cu nerăbdare conferința!

Ver. 2 | Acceptați o invitație de a vorbi la o conferință

Sunt încântat să accept invitația dumneavoastră de a vorbi în cadrul conferinței anuale a <<introduceți numele societății/fundației>>. Sunt onorat că v-ați gândi la mine! Ați menționat că pentru public ar fi de interes aceste două subiecte: <<detaliați subiectele>>. Ar fi util să știm cât de informat va fi publicul pe aceste teme și dacă vor exista mulți participanți cu experiențe personale legate de aceste subiecte.

Vă mulțumim pentru oferta dumneavoastră de a ne oferi cazare, însă avem membri ai familiei din <<introduceți numele orașului>> pe care nu i-am mai văzut de ceva timp. Ei s-au oferit să ne pună la dispoziție, mie și soției mele, o cameră, pentru câteva zile. Din nou, vă mulțumesc pentru invitația de a vorbi. Aștept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu dumneavoastră!

Ver. 3 | Acceptați o invitație de a vorbi la o conferință

Sunt mai mult decât încântat de invitația dumneavoastră de a vorbi la conferința dedicată zilei internaționale a femeii, din acest an. Așa cum ați indicat în corespondența dumneavoastră, ne vom întâlni în sala de conferințe luni, în data de <<introduceți data>>, la ora <<introduceți ora>>.

Entuziasmul meu pentru subiectul sănătății psihologice continuă să crească. Plănuiesc să discut despre câțiva pași pe care femeile îi pot face pentru a-și crește stima de sine și care sunt trăsăturile de caracter pe care ar trebui să le caute într-un potențial partener, pentru a crește posibilitatea de a avea o relație armonioasă. Întrucât am multe fișiere media în prezentare, aș aprecia dacă mi-ați putea pune la dispoziție un proiector precum și un ecran de dimensiuni rezonabile (cel puțin 4 x 3 metri).

Apreciez această oportunitate și accept cu recunoștință onorariul oferit de dumneavoastră.

Ver. 4 | Acceptați o invitație de a vorbi la o conferință

Accept cu mare drag invitația dumneavoastră de a vorbi la Conferința <<introduceți numele conferinței>> în data de <<introduceți data>> la ora <<introduceți ora>>. Titlul discuției mele va fi <<introduceți numele lucrării>>. Așa cum am agreat, mă voi limita la douăzeci de minute. Nu am specificații tehnice deosebite. Vă mulțumesc pentru invitația dumneavoastră și aștept cu nerăbdare un schimb bun de idei în cadrul conferinței.

se incarca
								
								

Categorii