Categorie: Acceptați o invitație informală la un eveniment social

Ver. 1 | Acceptați o invitație informală la un eveniment social

Vă mulțumim foarte mult că ne-ați invitat să participăm la banchetul de absolvire al fiicei dumneavoastră. Suntem încântați să fim parte integrantă a unui eveniment atât de special. Așa cum am agreat telefonic, intenționăm să ne întâlnim în auditoriul școlii, în seara zilei de <<introduceți data>>.

Participarea la evenimente în care <<introduceți numele persoanei>> este celebrată pentru realizările sale deosebite a fost întotdeauna o bucurie pentru noi. Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem!

Ver. 2 | Acceptați o invitație informală la un eveniment social

Mi-ar face o deosebită plăcere să vă însoțesc la evenimentul despre care am discutat. Toată lumea este încântată că organizatorii au reușit să securizeze sala de bal pentru data de <<introduceți data>>. Am sperat pe parcursul ultimelor săptămâni că voi avea oportunitatea de a participa la această deosebită festivitate. Mulțumesc încă odată pentru invitație!

Ver. 3 | Acceptați o invitație informală la un eveniment social

Suntem încântați să acceptăm invitația la petrecerea organizată de dumneavoastră în ziua de <<introduceți data>>. Vă rugăm să ne spuneți cu ce putem să contribuim în calitate de invitați. Pentru mine și soția mea evenimentele caritabile pe care fundația dumneavoastră le oferă comunității sunt întotdeauna o bucurie. Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem!

Se încarcă
								
								

Categorii