Categorie: Acceptați o invitație la o întâlnire de afaceri

Ver. 1 | Acceptați o invitație la o întâlnire de afaceri

După discuția cu dumneavoastră am realizat că va fi o oportunitate extraordinară pentru noi să vă prezentăm mult mai în detaliu specificațiile produsului software pe care l-ați testat în ultima perioadă. Analizând feedback-ul primit de la departamentul tehnic pe care îl coordonați, pot să vă confirm faptul că versiunea curentă se pliază exact pe nevoile dumneavoastră.

Așa cum este detaliat și în email-ul pe care vi l-am transmis ieri, vă propun să ne vedem în data de <<introduceți data>>, în sala noastră de conferințe. Aștept cu nerăbdare această întâlnire și sunt optimist că vom pune bazele unui parteneriat de lungă durată și plin de satisfacții.

Ver. 2 | Acceptați o invitație la o întâlnire de afaceri

Sunt foarte încântat să accept invitația dumneavoastră de a mă întâlni cu echipa de marketing pe care o conduceți. Pentru a ușura comunicarea între companiile noastre, voi reveni cu un document în care voi detalia toate aspectele pe care le-am discutat telefonic.

Aștept să ne întâlnim, conform înțelegerii, în data de <<introduceți data>>. Am rugămintea să vă blocați cel puțin două ore, deoarece avem multe aspecte de acoperit.

Ver. 3 | Acceptați o invitație la o întâlnire de afaceri

Vă mulțumesc mult pentru că v-ați făcut timp pentru o întâlnire cu echipa mea. După ce am vorbit la telefon de nenumărate ori, va fi o plăcere să vă cunoaștem și să discutăm față în față. Compania noastră are o nouă linie de produse, care cred că se vor dovedi complementare cu portofoliul dumneavoastră actual, în special pentru faza de creștere în care vă aflați.

Aștept cu nerăbdare să vi le prezentăm. Conform înțelegerii, aștept să ne vedem în <<introduceți data>>.

Ver. 4 | Acceptați o invitație la o întâlnire de afaceri

Sunt extrem bucuros că vom avea șansa de a discuta despre planul de management pentru trimestrul viitor. Cred că această întâlnire ne va ajuta să accelerăm partea de implementare pentru proiectul în discuție. Vă propun să ne întâlnim la <<introduceți locația>>, începând cu ora 10:00. Vă mulțumesc mult pentru implicare!

Se încarcă
								
								

Categorii