Categorie: Acceptați o invitație la un eveniment social

Ver. 9 | Scrisoare de acceptare a unei invitații oficiale la un eveniment social

Suntem onorați sa acceptăm invitația dumneavoastră pentru prânzul din data <<introduceți data>>, ora <<introduceți ora>>.
Din păcate, va trebui să plecăm mai devreme, din cauza unui alt angajament la care am confirmat participarea in prealabil.
Cu mulțumiri, <<introduceți numele>>.

Ver. 8 | Scrisoare de acceptare a unei invitații oficiale la un eveniment social

Este o mare plăcere și onoarea sa luăm parte la evenimentul caritabil organizat în data de <<introduceți data>>, la <<introduceți locația evenimentului>> .
Cu deosebită considerație, <<introduceți numele>>.

Ver. 7 | Scrisoare de acceptare a unei invitații oficiale la un eveniment social

Confirm pe această cale participarea la ceremonia anuală de decernare a premiilor <<introduceți numele organizatorului>> , care va avea loc în data de <<introduceți data>>, la <<introduceți locația evenimentului>>.
Din păcate, datorită unui angajament anterior, nu voi putea să particip la decernarea premiilor, care va avea loc la ora <<introduceți ora>>.
Al dumneavoastră, <<introduceți numele>>.

Ver. 6 | Scrisoare de acceptare a unei invitații oficiale la un eveniment social

<<Introduceți numele persoanelor>>  sunt încântați să accepte calda invitație a Domnului și Doamnei <<introduceți numele organizatorilor>> la festivitatea de absolvire a fiicei lor, <<introduceți numele persoanei>>, care va avea loc în data de <<introduceți data>>, la <<introduceți locația evenimentului>>.
Ne bucurăm să vă fim alături!

Ver. 5 | Scrisoare de acceptare a unei invitații oficiale la un eveniment social

<<Introduceți numele persoanei>>  este încântat(ă)  să accepte invitația la recepția organizată de <<introduceți numele persoanei>>, care va avea loc în data de <<introduceți data>>, la <<introduceți locația evenimentului>>.
Din păcate, vicepreședintele companiei regretă că nu va putea să participe, din cauza unui alt angajament la care a confirmat prezența încă de acum 6 luni.
Cu deosebită  considerație, <<introduceți numele>>.

Ver. 1 | Acceptați o invitație la un eveniment social

Vă mulțumim că ne-ați invitat să vă fim alături la festivitatea de absolvire a lui <<introduceți numele persoanei>>. Suntem extrem de încântați că vom avea șansa să ne întâlnim din nou. Acest eveniment va face ca revederea noastră să fie cu atât mai specială! Vom ajunge în oraș în data de <<introduceți data>>, cu zborul de <<introduceți ora>>.

Apreciem că ați rezervat pentru noi o cameră la hotel, pe toată durata șederii noastre. Se pare că v-ați gândit la toate! Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem și să petrecem cât mai mult timp cu frumoasa voastră familie!

Ver. 2 | Acceptați o invitație la un eveniment social

Eu și <<introduceți numele persoanei>> am fost absolut încântați să primim pe e-mail invitația voastră de a ne întâlni weekend-ul viitor. Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem! Din păcate, nu mai găsesc corespondența originală, dar, dacă îmi amintesc corect, ora la care ajung invitații este <<introduceți ora>>. Vă rog să mă anunțați dacă greșesc! Așteptăm cu nerăbdare să retrăim o altă seară specială alături de voi!

Ver. 3 | Acceptați o invitație la un eveniment social

Am fost încântat de invitația de a participa la petrecerea de pensionare a lui <<introduceți numele persoanei>>. Apreciez oferta dumneavoastră amabilă de călători împreună, însă eu voi fi deja în <<introduceți numele orașului>> în acea zi. Trebuie să ajung mai devreme deoarece am programată o întâlnire de afaceri în decursul aceleiași săptămâni. Aștept cu nerăbdare să ne revedem cu toții!

Se încarcă
								
								

Categorii