Categorie: Răspuns la solicitarea de a servi într-o poziție onorifică

Ver. 1 | Răspuns la solicitarea de a servi într-o poziție onorifică

Este o mare onoare să accept poziția de Președinte Onorific pentru care am fost nominalizat de către organizația dumneavoastră. Pe această cale vă confirm încă odată ca aveți permisiunea de a-mi folosi numele, alături de cel al companiei, în comunicările oficiale.
De asemenea, sunt extrem de interesat de progresul activităților pe care le desfășurați și aș aprecia daca mi-ați trimite scurte informări fiecare obiectiv pe care îl aveți în plan.
Comunitatea noastră are de câștigat foarte mult dacă obiectivele pe care ni le propunem vor fi atinse. Fie ca eforturile noastre comune sa fie încununate de succes!

Ver. 2 | Răspuns la solicitarea de a servi într-o poziție onorifică

Sunt deopotrivă surprins și entuziasmat de faptul că organizația dumneavoastră m-a nominalizat pentru a servi ca membru de onoare al consiliului pentru importantul proiect pe care îl desfășurați.

Ideologic, cauzele pe care le susțineți sunt de mare interes pentru mine, de aceea vă asigur de întregul meu suport. În prezent sunt implicat într-un alt proiect de mare anvergură care îmi consumă mare parte din timp, de aceea voi putea participa doar la două întâlniri anuale. Cu toate acestea, pentru a sprijini real activitățile companiei, sunt dispus să vă ofer sugestii la documentațiile proiectelor pe care le aveți în derulare.

Sper ca eforturile noastre comune, care vor aduce beneficii multor persoane, să fie pe deplin răsplătite.

Ver. 3 | Răspuns la solicitarea de a servi într-o poziție onorifică

Vă mulțumesc pentru că mi-ați acordat onoarea de a mă alătura ca membru de onoare al fundației dumneavoastră. Apreciez încrederea pe care mi-ați acordat-o!

​Din cauza unor angajamente anterioare pentru perioada imediat următoare îmi va fi imposibil să particip la o întâlnire directă, însă vă asigur de sprijinul meu deplin în realizarea obiectivelor discutate. Ca un susținător pasionat al cauzei dumneavoastră, sper ca modesta mea contribuție să fie de un real ajutor.

Profit de această oportunitate pentru a vă ura succes în campania de strângere de fonduri pe care o veți derula în perioada următoare.

Ver. 4 | Răspuns la solicitarea de a servi într-o poziție onorifică

Sunt flatat că m-ați nominalizat să prezidez sesiunea de deschidere a <<introduceți denumirea evenimentului>>.

Pentru că susțin binele realizat de acest eveniment pentru comunitate, accept propunerea dumneavoastră, menționând faptul că implicarea mea personală va fi limitată doar la evenimentul mai sus menționat. Aș dori, de asemenea, să stabilim cu exactitate modul în care organizația dumneavoastră se va folosi de numele meu în materialele promoționale.

Cu deosebită considerație, <<introduceți numele>>.

Se încarcă
								
								

Categorii