Categorie: Acceptarea unei oferte de angajare

Ver. 1 | Acceptarea unei oferte de angajare

Sunt onorat să accept oferta dumneavoastră de a mă alătura companiei <<introduceți numele companiei>> în poziția de “reprezentant marketing”. Întâlnirea cu reprezentații departamentului de marketing m-a convins că echipa din care voi face parte este una activă și de succes, la a cărei eforturi aștept cu nerăbdare să contribui.
După cum ați solicitat, am semnat contractul de muncă, care detaliază salariul meu, precum și comisioanele. Regăsiți documentul atașat.
Apreciez materialele informative legate de programele de training pe care mi le-ați transmis. Vă mulțumesc, de asemenea, pentru răspunsurile la întrebările pe care le-am avut cu privire la aceste materiale. Ajutorul departamentului Resurse Umane în procesarea documentelor de angajare a fost foarte prompt.
Aștept cu nerăbdare întâlnirea noastră de la începutul lunii.

Ver. 2 | Acceptarea unei oferte de angajare

Sunt bucuros să accept poziția de programator în departamentul dumneavoastră IT. Programul de formare continuă prezentat la întâlnirea noastră de săptămâna trecută  m-a convins că oportunitățile de creștere profesională pe termen lung pe care compania le are în plan pentru personalul său sunt excelente.
Înțeleg că salariul meu va începe de la <<introduceți suma>> lunar iar managerul meu direct va lua în considerare o creștere salarială la momentul când voi demonstra o expertiză ridicată într-un limbaj de programare avansat.
Așa cum am agreat, data de începere a activității mele este <<introduceți data>>.
Aștept cu nerăbdare să vă mulțumesc personal!

Ver. 3 | Acceptarea unei oferte de angajare

Vă mulțumesc pentru oferta pe care mi-ați prezentat-o. Doresc să vă informez că  accept cu plăcere poziția de Asistent Medical al Spitalului de Urgență.
Așa cum am discutat în timpul convorbirii telefonice de astăzi, prima zi de lucru va fi <<introduceți data>>. După încheierea examenului medical obligatoriu mă voi prezenta la departamentul de resurse umane pentru a finaliza toate procedurile necesare procedurii de angajare.
Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc pe dumneavoastră dar și pe noii mei colegi.
Vă asigur că sunt deplin recunoscător pentru această ocazie de a contribui la reputația spitalului pentru un serviciu comunitar remarcabil!

Ver. 4 | Acceptarea unei oferte de angajare

Doresc să vă confirm pe această cale că sunt onorat să accept oferta dumneavoastră pentru poziția de inginer la <<introduceți numele companiei>>. Vă asigur, așa cum am discutat și în timpul interviului, că voi face tot posibilul pentru a vă confirma încrederea pe care mi-ați acordat-o.
Produsele pe care le realizați sunt renumite pentru calitate și fiabilitate, lucru care mă motivează să îmi folosesc toate abilitățile si cunoștințele pentru a susține proteja și crește reputația companiei.
După cum sa convenit, salariul meu lunar va fi de <<introduceți suma>>, cu participare la pachetul de beneficii al angajaților.
Conform înțelegerii de la interviu, prima mea zi de lucru va fi <<introduceți data>>.
Aștept cu nerăbdare să confirm această oportunitate!

Se încarcă
								
								

Categorii