Categorie: Anulare

Ver. 1 | Scrisoare de anulare a unui abonament sau contract

Vă rog pe această cale să îmi anulați abonamentul anual la Clubul <<introduceți numele clubului>>  din <<introduceți numele orașului>>. O să mă asigur că veți primi, în cel mai scurt timp, cardul meu de membru. Din păcate, starea mea de sănătate se deteriorează cu repeziciune, fapt care îmi îngreunează prezența la programele săptămânale ale Clubului.

Am rugămintea să îmi confirmați modificarea statutului meu de prin e-mail. De asemenea, aș aprecia o rambursare parțială a cotizației mele anuale.

Ver. 2 | Scrisoare de anulare a unui abonament sau contract

Solicit pe această cale anularea imediată a statutului meu de abonat al rețelei dumneavoastră media.
Contul meu este <<introduceți contul>>.
Pe această cale, vă rog să îmi nu mai expediați alte broșuri, reviste sau reclame.
Abonamentul meu este plătit la zi, așadar, în conformitate cu termenii contractului, prezenta notificare scrisă este suficientă pentru a anularea abonamentului.

Ver. 3 | Scrisoare de anulare a unui abonament sau contract

Prin acest e-mail doresc sa îmi anunț decizia de a anula abonamentul la portalul dumneavoastră de știri, deoarece sunt nemulțumit de superficialitatea secțiunii de știință.
De asemenea, aș aprecia restituirea integrală a abonamentului, așa cum este specificat în condițiile contractuale.
Toate detaliile mele de contact le regăsiți în semnătura.

Ver. 4 | Scrisoare de anulare a unui abonament sau contract

Compania noastră își va muta sediul începând cu data de <<introduceți data>>, de aceea, dorim sa cerem întreruperea pe perioadă nedeterminată a contractului de colaborare cu camera de comerț din <<introduceți numele orașului>>.

Am anexat chitanța pentru cotizația anului în curs, cu mențiunea că am aprecia rambursarea parțială a sumei anuale. Vă mulțumim anticipat pentru înțelegere!

Ver. 1 | Anularea unui contract de închiriere

Vă informăm pe această cale că ne vom muta din actuala locație în data de <<introduceți data>>. Afacerea noastră a crescut semnificativ în ultimii ani, acest lucru generând nevoia unor noi spatii de depozitare precum și a unui spațiu dedicat echipei care se ocupă de vânzarea on-line.

În conformitate cu contractul de închiriere, vom părăsi clădirea în ultima săptămână din luna <<introduceți luna>>, astfel încât puteți efectua o inspecție finală în acel moment. Conform situațiilor noastre contabile, toate plățile spre dumneavoastră sunt la zi.

Vă rog să mă sunați la <<introduceți numărul de telefon>> dacă aveți întrebări suplimentare.

Ver. 2 | Anularea unui contract de închiriere

Compania noastră a decis să achiziționeze același tip de echipament pe care l-am închiriat de la dumneavoastră în ultimele luni, prin urmare contractul de închiriere pe care îl avem în desfășurare nu va mai fi în vigoare începând cu data de <<introduceți data>>.

Echipamentul dumneavoastră va fi livrat la locația din <<introduceți numele orașului>>. Așa cum am agreat, el este calibrat și în stare excelentă de funcționare.

Pentru a discuta orice alte detalii vă rog să mă sunați la <<introduceți numărul de telefon>>.

Ver. 3 | Anularea unui contract de închiriere

Acesta este anunțul nostru oficial de încetare a contractului de închiriere pe care îl avem în derulare. Ne vom muta din apartamentul dumneavoastră în data de <<introduceți data>>.

Deoarece instalația de încălzire este în continuare defectă, scurgerile de apă fiind continue, nu suntem dispuși să acceptăm o nouă majorare a chiriei.

Vom lăsa apartamentul la fel de curat ca atunci când ne-am mutat. Suntem convinși că ne veți returna integral garanția, conform contractului nostru.

După data de <<introduceți data>>, dacă este necesar, puteți să mă contactați la numărul de telefon <<introduceți numărul de telefon>>.

Ver. 4 | Anularea unui contract de închiriere

Vă informez pe această cale, cu treizeci de zile în avans, așa cum este specificat în contractul de încheiere, că mă voi muta din apartamentul dumneavoastră în data de <<introduceți data>>.

Voi lăsa locația în stare excelentă și cu chiria plătită până la data mai sus menționată. Puteți să îmi returnați valoarea garanției direct în contul meu IBAN..

După data de <<introduceți data>>, dacă este necesar, puteți să mă contactați la numărul de telefon <<introduceți numărul de telefon>>.

Se încarcă
								
								

Categorii