Categorie: Anularea unei întâlniri

Ver. 1 | Anularea unei întâlniri

Tocmai am fost informat că reprezentanții companiei dumneavoastră au o întâlnire cu inginerii noștri, programată pentru data de <<introduceți data>>.

Cel mai probabil este o neînțelegere la mijloc, deoarece noi avem un partener stabil care se ocupă de problemele legate de siguranța muncii.

Contractul actual este în exercițiu pentru următorii doi ani, după care vom fi bucuroși să redeschidem discuțiile cu firma dumneavoastră. Îmi cer scuze pentru eventualele neplăceri create.

Ver. 2 | Anularea unei întâlniri

Din păcate, trebuie să anulez întâlnirea pe care o aveam programată în data de <<introduceți data>> la ora <<introduceți ora>>.

Când am programat această întâlnire, am crezut că voi avea toate informațiile necesare pentru a putea discuta o schimbare de strategie în proiectul nostru comun, însă colectarea informațiilor a fost mai dificilă decât am anticipat.

Probabil că vor mai fi necesare încă trei luni înainte de a fi pregătit să discut această modificare.

De îndată ce vom avea materialele pregătite vă voi contacta pentru a stabili o nouă întâlnire. Vă mulțumesc pentru înțelegere!

Ver. 3 | Anularea unei întâlniri

Regret că trebuie să anulez întâlnirea programată pentru a discuta detaliile noii linii de pantofi sport.

Tocmai am semnat un acord de distribuție exclusiv cu o altă companie din acest domeniu, care intră în vigoare din această săptămână.

Acest contract va fi în vigoare 12 luni, așadar, dacă doriți să vă întâlniți cu mine pentru a stabili o strategie pentru sezonul următor, vă rog să sunați în luna <<introduceți luna>> pentru a stabili o nouă întâlnire.

Vă doresc succes în acest sezon!

Ver. 4 | Anularea unei întâlniri

Îmi pare rău că nu vom putea să ne întâlnim în data de <<introduceți data>> pentru a discuta despre planurile dumneavoastră de carieră.

După cum știți, luna aceasta este cea mai aglomerată perioadă a anului pentru noi și voi fi plecat de la sediu la o serie de întâlniri cu distribuitorii.

Vă rog să o contactați pe secretara mea pentru a programa o nouă întâlnire. Ar trebui să mă întorc în oraș după data de <<introduceți data>>. Aștept să ne cunoaștem!

Se încarcă
								
								

Categorii