Categorie: Anularea unei rezervări

Ver. 1 | Anularea unei rezervări

Constrângerile financiare din acest an impun, din păcate, anularea participării mele la conferința pe care o organizați în data de <<introduceți data>>.

Vă solicit pe această cale rambursarea taxei de participare, cu rugămintea de a păstra suma aferentă publicării abstractului meu în caietul conferinței.

Sunt nerăbdător să primesc varianta electronică a materialului final pe adresa de e-mail <<introduceți e-mail>>.

Ver. 2 | Anularea unei rezervări

Regret că trebuie să îmi anulez rezervarea pentru weekendul <<introduceți data>>.

Urgențe de ultim moment la locul de muncă m-au forțat să-mi pun planurile personale în așteptare pentru o perioadă scurtă de timp. Deoarece intenționez să fac o altă rezervare în curând, sper că veți aplica aceleași tarife pe care le-am agreat pentru rezervarea actuală.

Vă mulțumesc mult pentru înțelegere și suport!

Ver. 3 | Anularea unei rezervări

Din păcate, trebuie să renunț la rezervarea mea pentru seminarul online din data de <<introduceți data>>.

La acea oră, voi fi încă în avion, deoarece compania aeriană a decalat zborul după prânz. Sper să particip la sesiunea din data de <<introduceți data>>, dacă mai există încă o poziție liberă.

În orice caz, aștept cu nerăbdare să vă cunosc atât pe dumneavoastră cât și pe restul echipei.

Ver. 4 | Anularea unei rezervări

Compania mea a rezervat sala de evenimente de la Hotelul <<introduceți numele hotelului>>, pe care îl reprezentați, pentru un banchet, în data de <<introduceți data>>. Cu scuzele de rigoare, trebuie să anulez această programarea, din motive independente de compania noastră.

Tocmai am fost anunțați în decursul dimineții că acționarii majoritari ai companiei noastre au decis vânzarea pachetului majoritar. Am rugămintea să rambursați avansul de <<introduceți suma>> și să acceptați scuzele mele sincere.

Se încarcă
								
								

Categorii