Categorie: Anularea unui abonament sau contract

Ver. 1 | Scrisoare de anulare a unui abonament sau contract

Vă rog pe această cale să îmi anulați abonamentul anual la Clubul <<introduceți numele clubului>>  din <<introduceți numele orașului>>. O să mă asigur că veți primi, în cel mai scurt timp, cardul meu de membru. Din păcate, starea mea de sănătate se deteriorează cu repeziciune, fapt care îmi îngreunează prezența la programele săptămânale ale Clubului.

Am rugămintea să îmi confirmați modificarea statutului meu de prin e-mail. De asemenea, aș aprecia o rambursare parțială a cotizației mele anuale.

Ver. 2 | Scrisoare de anulare a unui abonament sau contract

Solicit pe această cale anularea imediată a statutului meu de abonat al rețelei dumneavoastră media.
Contul meu este <<introduceți contul>>.
Pe această cale, vă rog să îmi nu mai expediați alte broșuri, reviste sau reclame.
Abonamentul meu este plătit la zi, așadar, în conformitate cu termenii contractului, prezenta notificare scrisă este suficientă pentru a anularea abonamentului.

Ver. 3 | Scrisoare de anulare a unui abonament sau contract

Prin acest e-mail doresc sa îmi anunț decizia de a anula abonamentul la portalul dumneavoastră de știri, deoarece sunt nemulțumit de superficialitatea secțiunii de știință.
De asemenea, aș aprecia restituirea integrală a abonamentului, așa cum este specificat în condițiile contractuale.
Toate detaliile mele de contact le regăsiți în semnătura.

Ver. 4 | Scrisoare de anulare a unui abonament sau contract

Compania noastră își va muta sediul începând cu data de <<introduceți data>>, de aceea, dorim sa cerem întreruperea pe perioadă nedeterminată a contractului de colaborare cu camera de comerț din <<introduceți numele orașului>>.

Am anexat chitanța pentru cotizația anului în curs, cu mențiunea că am aprecia rambursarea parțială a sumei anuale. Vă mulțumim anticipat pentru înțelegere!

Se încarcă
								
								

Categorii