Categorie: Anularea unui contract de închiriere

Ver. 1 | Anularea unui contract de închiriere

Vă informăm pe această cale că ne vom muta din actuala locație în data de <<introduceți data>>. Afacerea noastră a crescut semnificativ în ultimii ani, acest lucru generând nevoia unor noi spatii de depozitare precum și a unui spațiu dedicat echipei care se ocupă de vânzarea on-line.

În conformitate cu contractul de închiriere, vom părăsi clădirea în ultima săptămână din luna <<introduceți luna>>, astfel încât puteți efectua o inspecție finală în acel moment. Conform situațiilor noastre contabile, toate plățile spre dumneavoastră sunt la zi.

Vă rog să mă sunați la <<introduceți numărul de telefon>> dacă aveți întrebări suplimentare.

Ver. 2 | Anularea unui contract de închiriere

Compania noastră a decis să achiziționeze același tip de echipament pe care l-am închiriat de la dumneavoastră în ultimele luni, prin urmare contractul de închiriere pe care îl avem în desfășurare nu va mai fi în vigoare începând cu data de <<introduceți data>>.

Echipamentul dumneavoastră va fi livrat la locația din <<introduceți numele orașului>>. Așa cum am agreat, el este calibrat și în stare excelentă de funcționare.

Pentru a discuta orice alte detalii vă rog să mă sunați la <<introduceți numărul de telefon>>.

Ver. 3 | Anularea unui contract de închiriere

Acesta este anunțul nostru oficial de încetare a contractului de închiriere pe care îl avem în derulare. Ne vom muta din apartamentul dumneavoastră în data de <<introduceți data>>.

Deoarece instalația de încălzire este în continuare defectă, scurgerile de apă fiind continue, nu suntem dispuși să acceptăm o nouă majorare a chiriei.

Vom lăsa apartamentul la fel de curat ca atunci când ne-am mutat. Suntem convinși că ne veți returna integral garanția, conform contractului nostru.

După data de <<introduceți data>>, dacă este necesar, puteți să mă contactați la numărul de telefon <<introduceți numărul de telefon>>.

Ver. 4 | Anularea unui contract de închiriere

Vă informez pe această cale, cu treizeci de zile în avans, așa cum este specificat în contractul de încheiere, că mă voi muta din apartamentul dumneavoastră în data de <<introduceți data>>.

Voi lăsa locația în stare excelentă și cu chiria plătită până la data mai sus menționată. Puteți să îmi returnați valoarea garanției direct în contul meu IBAN..

După data de <<introduceți data>>, dacă este necesar, puteți să mă contactați la numărul de telefon <<introduceți numărul de telefon>>.

Se încarcă
								
								

Categorii