Categorie: Apreciere

Ver. 1 | Mesaj de apreciere la adresa unui angajat

În numele întregii echipe de management, doresc să vă transmit un sincer mesaj de mulțumire și apreciere pentru orele suplimentare lucrate în ultima lună. Fără acest efort deosebit din partea dumneavoastră, proiectul de extindere a operațiunilor în <<introduceți locația>> nu ar fi putut fi finalizat la timp.

Cu toții am admirat inventivitatea dumneavoastră în crearea de noi soluții care să grăbească timpul de implementare. Personal, am fost impresionat de felul în care vă puteți menține echipa motivată și concentrată, indiferent de dificultatea provocărilor la care trebuie găsite soluții.

Vă mulțumim că ați oferit companiei tot ce ați avut  mai bun în dumneavoastră și vă dorim să vă bucurați de acest tip de apreciere în toate proiectele viitoare.

Ver. 2 | Mesaj de apreciere la adresa unui angajat

Meritați toate laudele pentru felul în care v-ați ocupat de noua campanie de produse.

Ați fost extrem de performant, cu toate ca echipa pe care ați coordonat-o era fără experiență. Răspunsurile dumneavoastră spontane au impresionat clienții.

Vă mulțumim pentru implicare și sperăm că ne veți fi alături în toate proiectele viitoare.

Ver. 3 | Mesaj de apreciere la adresa unui angajat

Vă mulțumim pentru organizarea campaniei de curățenie de primăvară. Proiectul a fost un real succes! Implicarea totală a comunității, sub supravegherea dumneavoastră, nu a trecut neobservată, primind felicitări atât din partea primarului cât și a consiliului local.

Acesta este un model de implicare civică în care toată lumea este câștigătoare.

Apreciez atitudinea dumneavoastră pozitivă și capacitatea de a motiva oamenii să contribuie la o cauză bună. Suntem încântați să vă avem în echipa noastră. Vă rugăm să acceptați această diplomă ca semn al aprecierii noastre.

Ver. 1 | Mesaj de apreciere la adresa clienților fideli

Vă mulțumim că ne-ați oferit ocazia de a vă pune la dispoziție serviciile noastre în ultimii doi ani. Dorim, de asemenea, să vă mulțumim pentru buna colaborare cu compania dumneavoastră.

Apreciem faptul că în fiecare lună achitați facturile emise de noi înainte de data scadenței. Cooperarea cu dumneavoastră a ajutat afacerea noastră să își construiască o proiecție bugetară clară, care ne-a stabilizat poziția în piață și a condus la o relație de afaceri respectuoasă între companiile noastre.

Așteptăm cu nerăbdare să continuăm această colaborare reciproc avantajoasă și vă dorim mult succesul pe viitor!

Ver. 2 | Mesaj de apreciere la adresa clienților fideli

Dorim să vă transmitem un mesaj de apreciere pentru loialitatea cu care ne-ați onorat de-a lungul anilor.

Am privit, cu mare plăcere, creșterea companiei dumneavoastră de la un start-up ambițios la o afacere prosperă. Deși v-ați confruntat cu momente dificile de-a lungul timpului, nu ați întârziat niciodată plata ratelor leasing pentru echipamentele de producție pe care le-ați achiziționat în primul an.

Vă mulțumim pentru acest lucru și suntem mândri că am avut șansa sa colaborăm pe tot parcursul acestor ani!

Ver. 3 | Mesaj de apreciere la adresa clienților fideli

Pe măsură ce ne apropiem de nou an, dorim să vă mulțumim că ați ales << introduceți numele companiei >> ca principal distribuitor în materie de produse de papetărie. Știm că avem o concurență acerbă în piață, tocmai de aceea suntem încântați că ați ales să continuați colaborarea cu compania noastră.

Ne angajăm să vă oferim cele mai bune produse și servicii, la cele mai mici prețuri. Ca semn al aprecierii noastre, vă oferim o reducere de 5% pentru fiecare comandă pe care o veți plasa anul viitor.

Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm în continuare!

Ver. 1 | Prezentarea unor noi servicii | produse

Suntem încântați să vă urăm bun venit în echipa medicală a noului spital din <<introduceți numele orașului>>.

În calitate de medic primar în echipa de urgență, sunteți conștient pe deplin conștient că trebuie să puteți fi contactat 24 de ore pe zi. Sperăm că noua aplicație a spitalului vă va ajuta să țineți evidența tuturor sarcinilor dumneavoastră.

Dacă doriți să aflați mai multe despre noul nostru serviciu 24H-MED, parte integrantă a aplicației, care răspunde în mod specific nevoilor comunității medicale, vă rugăm să ne contactați pentru a programa o scurtă sesiune de training.  Așteptăm cu nerăbdare să începem colaborarea!

Ver. 2 | Prezentarea unor noi servicii | produse

Pentru a vă ajuta să vă familiarizați cu produsele <<introduceți numele companiei>>, vă rugăm să utilizați cuponul atașat pentru a beneficia gratuit de o cutie de bomboane BIO, 85% cacao.

Celebră pentru trufele bomboanele importate direct din Elveția, <<introduceți numele companiei>> poate fi găsită de acum și la noua locație din <<introduceți numele străzii>> <<introduceți numele orașului>>.

Vă rugăm să veniți în magazin cu cuponul dumneavoastră pentru a primi cutia gratuită de bomboane, dar și pentru a face cunoștință cu întreaga gamă de produse pe care le avem de oferit.  Atunci când vine vorba de dulciuri, <<introduceți numele companiei>> este prima opțiune!

se incarca
								
								

Categorii