Categorie: Mesaj de apreciere la adresa clienților fideli

Ver. 1 | Mesaj de apreciere la adresa clienților fideli

Vă mulțumim că ne-ați oferit ocazia de a vă pune la dispoziție serviciile noastre în ultimii doi ani. Dorim, de asemenea, să vă mulțumim pentru buna colaborare cu compania dumneavoastră.

Apreciem faptul că în fiecare lună achitați facturile emise de noi înainte de data scadenței. Cooperarea cu dumneavoastră a ajutat afacerea noastră să își construiască o proiecție bugetară clară, care ne-a stabilizat poziția în piață și a condus la o relație de afaceri respectuoasă între companiile noastre.

Așteptăm cu nerăbdare să continuăm această colaborare reciproc avantajoasă și vă dorim mult succesul pe viitor!

Ver. 2 | Mesaj de apreciere la adresa clienților fideli

Dorim să vă transmitem un mesaj de apreciere pentru loialitatea cu care ne-ați onorat de-a lungul anilor.

Am privit, cu mare plăcere, creșterea companiei dumneavoastră de la un start-up ambițios la o afacere prosperă. Deși v-ați confruntat cu momente dificile de-a lungul timpului, nu ați întârziat niciodată plata ratelor leasing pentru echipamentele de producție pe care le-ați achiziționat în primul an.

Vă mulțumim pentru acest lucru și suntem mândri că am avut șansa sa colaborăm pe tot parcursul acestor ani!

Ver. 3 | Mesaj de apreciere la adresa clienților fideli

Pe măsură ce ne apropiem de nou an, dorim să vă mulțumim că ați ales << introduceți numele companiei >> ca principal distribuitor în materie de produse de papetărie. Știm că avem o concurență acerbă în piață, tocmai de aceea suntem încântați că ați ales să continuați colaborarea cu compania noastră.

Ne angajăm să vă oferim cele mai bune produse și servicii, la cele mai mici prețuri. Ca semn al aprecierii noastre, vă oferim o reducere de 5% pentru fiecare comandă pe care o veți plasa anul viitor.

Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm în continuare!

Se încarcă
								
								

Categorii