Categorie: Mesaj de apreciere la adresa unui angajat

Ver. 1 | Mesaj de apreciere la adresa unui angajat

În numele întregii echipe de management, doresc să vă transmit un sincer mesaj de mulțumire și apreciere pentru orele suplimentare lucrate în ultima lună. Fără acest efort deosebit din partea dumneavoastră, proiectul de extindere a operațiunilor în <<introduceți locația>> nu ar fi putut fi finalizat la timp.

Cu toții am admirat inventivitatea dumneavoastră în crearea de noi soluții care să grăbească timpul de implementare. Personal, am fost impresionat de felul în care vă puteți menține echipa motivată și concentrată, indiferent de dificultatea provocărilor la care trebuie găsite soluții.

Vă mulțumim că ați oferit companiei tot ce ați avut  mai bun în dumneavoastră și vă dorim să vă bucurați de acest tip de apreciere în toate proiectele viitoare.

Ver. 2 | Mesaj de apreciere la adresa unui angajat

Meritați toate laudele pentru felul în care v-ați ocupat de noua campanie de produse.

Ați fost extrem de performant, cu toate ca echipa pe care ați coordonat-o era fără experiență. Răspunsurile dumneavoastră spontane au impresionat clienții.

Vă mulțumim pentru implicare și sperăm că ne veți fi alături în toate proiectele viitoare.

Ver. 3 | Mesaj de apreciere la adresa unui angajat

Vă mulțumim pentru organizarea campaniei de curățenie de primăvară. Proiectul a fost un real succes! Implicarea totală a comunității, sub supravegherea dumneavoastră, nu a trecut neobservată, primind felicitări atât din partea primarului cât și a consiliului local.

Acesta este un model de implicare civică în care toată lumea este câștigătoare.

Apreciez atitudinea dumneavoastră pozitivă și capacitatea de a motiva oamenii să contribuie la o cauză bună. Suntem încântați să vă avem în echipa noastră. Vă rugăm să acceptați această diplomă ca semn al aprecierii noastre.

Se încarcă
								
								

Categorii