Categorie: Prezentarea unor noi servicii | produse

Ver. 1 | Prezentarea unor noi servicii | produse

Suntem încântați să vă urăm bun venit în echipa medicală a noului spital din <<introduceți numele orașului>>.

În calitate de medic primar în echipa de urgență, sunteți conștient pe deplin conștient că trebuie să puteți fi contactat 24 de ore pe zi. Sperăm că noua aplicație a spitalului vă va ajuta să țineți evidența tuturor sarcinilor dumneavoastră.

Dacă doriți să aflați mai multe despre noul nostru serviciu 24H-MED, parte integrantă a aplicației, care răspunde în mod specific nevoilor comunității medicale, vă rugăm să ne contactați pentru a programa o scurtă sesiune de training.  Așteptăm cu nerăbdare să începem colaborarea!

Ver. 2 | Prezentarea unor noi servicii | produse

Pentru a vă ajuta să vă familiarizați cu produsele <<introduceți numele companiei>>, vă rugăm să utilizați cuponul atașat pentru a beneficia gratuit de o cutie de bomboane BIO, 85% cacao.

Celebră pentru trufele bomboanele importate direct din Elveția, <<introduceți numele companiei>> poate fi găsită de acum și la noua locație din <<introduceți numele străzii>> <<introduceți numele orașului>>.

Vă rugăm să veniți în magazin cu cuponul dumneavoastră pentru a primi cutia gratuită de bomboane, dar și pentru a face cunoștință cu întreaga gamă de produse pe care le avem de oferit.  Atunci când vine vorba de dulciuri, <<introduceți numele companiei>> este prima opțiune!

Ver. 3 | Prezentarea unor noi servicii | produse

Suntem atât de încântați de noua noastră linie de produse de papetărie personalizate, realizate integral din hârtie reciclată, încât am decis să nu așteptăm până când produsele vor ajunge pe piață pentru a obține feedback-ul dumneavoastră, care este întotdeauna extrem de valoros.

Prin urmare, v-am expediat un pachet care cuprinde câteva modele din fiecare produs al acestei noi linii. Fiecare produs din colet este personalizat cu antetul companiei dumneavoastră.

Sperăm că veți folosi cu plăcere aceste noi produse!

Ver. 4 | Prezentarea unor noi servicii | produse

Dacă nu ați încercat încă noile noastre tipuri de pizza, acum este timpul!

Oricând vizitați restaurantul nostru în perioada <<introduceți perioada>>, puteți folosi acest cupon pentru a beneficia gratuit o pizza sau o porție de paste.

Odată ce ați gustat produsele noastre, știm sigur că veți reveni!

Se încarcă
								
								

Categorii