Categorie: Aprobare

Ver. 1 | Aprobarea unui împrumut

Suntem fericiți să vă informăm că <<introduceți numele băncii>> a aprobat cererea dumneavoastră de credit. Suma maximă pe care o puteți solicita este de <<introduceți suma>> la o dobânda anuală efectivă de <<introduceți dobânda>>.

După cum a fost menționat și în corespondențele anterioare, ne așteptăm ca împrumutul să fie rambursat integrat în <<introduceți numărul de luni>>.

Vă rog să ne contactați la <<introduceți numărul de telefon>>, în decursul săptămânii viitoare pentru a finaliza dosarul.

Ver. 2 | Aprobarea unui împrumut

Am aprobat solicitarea dumneavoastră pentru un credit de nevoi personale în valoare de <<introduceți suma>>. Perioada împrumutului este <<introduceți numărul de luni>>. Rata dobânzii la soldul neachitat va fi calculată conform formulei noastre standard și va începe la <<introduceți dobânda>>.

Prima dumneavoastră rată, în valoare de <<introduceți suma>> trebuie achitată până la data de <<introduceți data>>.

Vă mulțumim că ați ales <<introduceți numele băncii>> și vă rugăm să ne contactați la <<introduceți numărul de telefon>> pentru a vă oferi mai multe detalii tehnice despre creditul dumneavoastră.

 

Ver. 3 | Aprobarea unui împrumut

Solicitarea dumneavoastră de finanțare a fost aprobată de către biroul de credite. Împrumutul dumneavoastră în valoare de <<introduceți suma>> va fi virat în contul personal în cel mai scurt timp.

Vă invităm să veniți la biroul nostru din cadrul filialei pentru a revizui termenele și condițiile de rambursare precum și pentru a semna biletele la ordin.

Pe scurt, prima plată, în valoare de <<introduceți suma>> trebuie achitată în termen de treizeci de zile de la semnarea actelor. Plățile ulterioare au ca scadență data de <<introduceți data>> a fiecărei luni. Rata dobânzii, în cuantum de <<introduceți dobânda>>, va rămâne neschimbată pe întreaga perioadă a împrumutului.

Ver. 4 | Aprobarea unui împrumut

Suntem încântați să vă informăm că cererea pentru creditul imobiliar solicitat de dumneavoastră a fost aprobată. Valoarea împrumutului este de <<introduceți suma>> iar perioada de rambursare de <<introduceți numărul de ani>>.

Rata anuală a dobânzii este de <<introduceți dobânda>>. Menționăm că am anexat formularul pe care trebuie să îl semnați după ce ați citit cu atenție termenii împrumutului. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să sunați la filiala noastră locală și un reprezentant vă va răspunde la toate întrebările.

Vă mulțumim că ați ales serviciile noastre.

 

Ver. 5 | Aprobarea unui împrumut

Sunt încântat să vă informez împrumutul dumneavoastră a fost aprobat. După cum am discutat, împrumutul este pe o perioadă de <<introduceți numărul de luni la o rată anuală a dobânzii de <<introduceți dobânda>>.

Prima dumneavoastră plată, în valoare de <<introduceți suma>> este scadentă la data de <<introduceți data>>.

Contractul care trebuie completat, împreună cu anexele acestuia detaliază pe larg termenii împrumutului. Vă rog să le citiți cu atenție pentru a fi la curent cu toate clauzele. Dacă aveți alte întrebări sau neclarități, nu ezitați să mă sunați.

Ver. 1 | Aprobarea unei cereri

Am primit scrisoarea dumneavoastră din <<introduceți data>> și după o examinare atentă, vă informez că mi-am dat acordul cu privire la prelungirea  termenului limită de până în luna <<introduceți luna>>. Argumentarea dumneavoastră este corectă.

Vom realiza economii considerabile alocând acest timp suplimentar includerii unei componente din aliaj mai rezistent în produsul finit.

Vă mulțumim pentru excelenta sugestie. Aștept cu nerăbdare să mă informați cu privire la progresul proiectului.

Ver. 2 | Aprobarea unei cereri

Sunt onorată pentru că mi-ați cerut permisiunea de a publica nuvela mea în cadrul volumului de proză scurtă al editurii <<introduceți numele editurii>>. Am fost foarte fericită să primesc o asemenea veste!

Menționez că aveți acordul meu inclusiv pentru a utiliza o variantă îmbunătățită a acestei lucrări. Varianta aceasta apare în volumul <<introduceți numele volumului>> la pagina <<introduceți numărul paginii>>.

Vă informez că este indicat să menționați că aveți permisiunea autorului pentru a prelua oricare dintre cele două forme ale  nuvelei. Voi aprecia primirea unei copii a volumului după ce acesta va fi tipărit.

Ver. 3 | Aprobarea unei cereri

Ne face plăcere să va anunțăm că am decis să publicăm articolul dumneavoastră în <<introduceți numele jurnalului>>. Tema dezbătuta este una de actualitate, care tratează aspectele mai fine ale cercetării din <<introduceți domeniul>>.

Mai mult decât atât, concluziile articolului se aliniază cu cele experților internaționali din acest domeniu. Articolul va apărea în ediția on-line a jurnalului în data de <<introduceți data>>.

Se încarcă
								
								

Categorii