Categorie: Aprobarea unei cereri

Ver. 1 | Aprobarea unei cereri

Am primit scrisoarea dumneavoastră din <<introduceți data>> și după o examinare atentă, vă informez că mi-am dat acordul cu privire la prelungirea  termenului limită de până în luna <<introduceți luna>>. Argumentarea dumneavoastră este corectă.

Vom realiza economii considerabile alocând acest timp suplimentar includerii unei componente din aliaj mai rezistent în produsul finit.

Vă mulțumim pentru excelenta sugestie. Aștept cu nerăbdare să mă informați cu privire la progresul proiectului.

Ver. 2 | Aprobarea unei cereri

Sunt onorată pentru că mi-ați cerut permisiunea de a publica nuvela mea în cadrul volumului de proză scurtă al editurii <<introduceți numele editurii>>. Am fost foarte fericită să primesc o asemenea veste!

Menționez că aveți acordul meu inclusiv pentru a utiliza o variantă îmbunătățită a acestei lucrări. Varianta aceasta apare în volumul <<introduceți numele volumului>> la pagina <<introduceți numărul paginii>>.

Vă informez că este indicat să menționați că aveți permisiunea autorului pentru a prelua oricare dintre cele două forme ale  nuvelei. Voi aprecia primirea unei copii a volumului după ce acesta va fi tipărit.

Ver. 3 | Aprobarea unei cereri

Ne face plăcere să va anunțăm că am decis să publicăm articolul dumneavoastră în <<introduceți numele jurnalului>>. Tema dezbătuta este una de actualitate, care tratează aspectele mai fine ale cercetării din <<introduceți domeniul>>.

Mai mult decât atât, concluziile articolului se aliniază cu cele experților internaționali din acest domeniu. Articolul va apărea în ediția on-line a jurnalului în data de <<introduceți data>>.

Ver. 4 | Aprobarea unei cereri

Cererea dumneavoastră de finanțare pentru dezvoltarea unui robot autonom care se poate deplasa singur și este special creat pentru a opera în medii corozive a fost aprobată. Finanțarea este în valoare de <<introduceți suma>>.

Acest proiect  se încadrează în cele mai noi ramuri ale informaticii și anume inteligenta artificială, drept pentru care reprezintă o linie de cercetare foarte necesară perioadei pe care o traversăm. Sperăm să avem un produs viabil în următorii doi.

Vă rugăm să trimiteți rapoartele de progres așa cum sunt ele definite în propunerea dumneavoastră inițială. Succes în realizarea proiectului!

Se încarcă
								
								

Categorii