Categorie: Aprobarea unei propuneri

Ver. 1 | Aprobarea unei propuneri

Am citit propunerile dumneavoastră inovatoare privitoare la îmbunătățirea procedurilor de investiții. Suntem interesați să punem în aplicare acestei noi abordări, pe care le considerăm extrem de utile și binevenite.

Vă transmite atașat manualul nostru de politici și proceduri. Citiți-l cu atenție și sunați-mă dacă aveți întrebări. Dacă doriți să vă alăturați echipei noastre în calitate de consultant vă rugăm să ne sunați până la data de <<introduceți data>> pentru a discuta despre implicațiile juridice ale acestei noi colaborări.

Sperăm ca acesta să fie începutul unei colaborări pe termen lung. Vom fi încântați dacă veți decide să acceptați această provocare extrem de interesantă.

Ver. 2 | Aprobarea unei propuneri

Administratorii v-au aprobat propunerea de a moderniza iluminatul din parcarea <<introduceți numele locației>> odată cu noul exercițiu bugetar. Vă aducem la cunoștință că înainte de începerea lucrărilor trebuie să finalizăm planurile de redirecționare a traficului în timpul fazei de excavare.

Am planificat o întâlnire cu directorul de operațiuni în <<introduceți data>> la care sunteți invitat să participați.

Vă rugăm să ne informați dacă sunteți disponibil în ziua respectivă, în caz contrar vom putea reprograma întâlnirea. Dorim să începem lucrările în <<introduceți luna>> pentru a putea recepționa lucrarea până la data de <<introduceți data>>.

Ver. 3 | Aprobarea unei propuneri

Suntem fericiți să vă informăm că propunerea dumneavoastră a fost considerată una excelentă, drept urmare a fost aprobată de consiliu <<introduceți numele companiei>>.

A fost de departe cel mai bun proiect dintre toate cele înscrise la concurs.

Avem încredere că ne veți informa cu privire la progresele înregistrate de dumneavoastră prin intermediul rapoartelor periodice. Vă aștept la biroul nostru în data de <<introduceți data>> pentru a organiza agenda deplasărilor necesare ducerii la bun sfârșit a proiectului.

Ver. 4 | Aprobarea unei propuneri

Consiliul de administrație a aprobat propunerea dumneavoastră cu privire la noua campania de publicitate.

Proiectul a fost primit cu entuziasm de persoanele prezente la întâlnire, care au considerat vânzările produselor noastre vor cunoaște o creștere semnificativă după lansarea acestei campanii. Desigur, trebuie să discutăm mai detaliat toate fazele proiectului.

Secretara mea, <<introduceți numele persoanei>> vă va contacta în zilele următoare în vederea stabilirii unei întâlniri dedicate acestui proiect.

Ver. 5 | Aprobarea unei propuneri

Am aprobat propunerea dumneavoastră de extindere în alte piețe. Înainte de a decide asupra unei locații, vom avea nevoie de o imagine clară a concurenților noștri direcți.

Vă rugăm să pregătiți un raport despre competiție, care să cuprindă avantajele, dezavantajele precum și recomandările dumneavoastră punctuale cu privire la strategia discutată.

Vă invit să ne întâlnim în data de <<introduceți data>> pentru a analiza progresul proiectului. Aștept să ne întâlnim!

se incarca
								
								

Categorii