Categorie: Autorizare

Ver. 1 | Autorizarea unei reprezentări legale

Împreună cu soțul meu am decis să vă împuternicim să acționați în numele familiei noastre, pentru a ne reprezenta în problema fiscală pe care v-am detaliat-o săptămâna trecută. Am fi fericiți dacă ați fi de acord să reprezentați.

Informațiile din documentele atașate includ toate actele noastre fiscale, inclusiv un buget de venituri și cheltuieli pentru <<introduceți intervalul>>. De asemenea, menționăm că am anexat chitanțe, extrase bancare precum și alte evidențe financiare de pe parcursul acestei perioade.

Suntem de acord cu onorariul dumneavoastră, în valoare de <<introduceți suma>>. Vă rugăm să ne informați cu privire la data proximei noastre întâlniri.

Ver. 2 | Autorizarea unei reprezentări legale

Apreciez timpul pe care mi l-ați acordat în decursul săptămânii trecute. Explicațiile dumneavoastră privitoare la următorii pași necesari în procesul de divorț au fost relevatoare.

Vă împuternicesc să depuneți o cerere prin care solicit custodia celor trei copii ai mei, ale căror nume și date de naștere apar mai jos. De asemenea, vă rog să specificați  că solicit ca plata costurilor generate de proces să fie preluată de partenerul meu.

Am luat la cunoștință că onorariul perceput de dumneavoastră este de  <<introduceți suma>>. De asemenea, sunt conștient că pentru pregătirea documentelor și prezentarea lor în instanță pot fi facturate ore suplimentare. Vă mulțumesc pentru suport!

Ver. 3 | Autorizarea unei reprezentări legale

Ca urmare a conversației noastre telefonice din <<introduceți data>>, vă autorizez să reprezentați firma mea <<introduceți numele companiei>> în procesul împotriva companiei <<introduceți numele companiei>> pentru furt de proprietate intelectuală.

Am anexat copii ale cercetărilor originale, documentelor depuse la autoritatea care reglementează patentele, precum și toată corespondența noastră cu <<introduceți numele companiei>>, dovezi care ne vor întări cazul. Sunt de acord cu onorariul casei dumneavoastră de avocatură.

Dacă sunteți dispus să mă reprezentați în acest proces, vă rog să returnați o copie semnată și datată a acestei scrisori după care să mă contactați telefonic pentru a perfecta contractul.

Ver. 4 | Autorizarea unei reprezentări legale

Prin această scrisoare, vă autorizez să acționați ca avocat al <<introduceți numele persoanei>> și să depuneți o cerere de chemare în judecată împotriva <<introduceți numele companiei>> pentru a recupera daunele pentru încălcarea drepturilor de autor. Am anexat o copie a drepturilor de autor precum și scrisorile pe care le-am adresat <<introduceți numele companiei>> privind încălcarea acestora.

Am efectuat deja un transfer bancar pentru avansul la onorariu, în valoare de <<introduceți suma>>.

Vă reamintesc că am agreat să îmi trimiteți facturile spre plată la fiecare 40 de ore lucrate. După cum ați precizat, suma totală de plată pentru acest caz nu va depăși <<introduceți suma>>.

Dacă sunteți de acord cu termenii menționați vă rugăm să semnați documentul în spațiul dedicat din partea de jos a paginii și să îl returnați în atenția mea. În caz contrar, vă rog să mă sunați de urgență pentru a rediscuta toate aspectele.

Ver. 1 | Autorizarea unui sondaj | cercetare | raport

Aș dori să efectuați un studiu de fezabilitate pe o perioadă de o lună de zile cu privire la propunerea noastră de a extinde operațiunile noastre în <<introduceți numele orașului>>. Dacă rezultatele sunt pozitive, raportul va fi înaintat consiliului de administrație care va face pașii necesari obținerii unei finanțări pentru această extindere.

Am inclus în dosarul dumneavoastră o copie a <<introduceți numele persoanei>> care a realizat o documentare inițială pe această temă.

Nu este documentul ideal, însă se poate dovedi util ca model, de aceea am să vă rog să folosiți structura, modul în care sunt aranjate informațiile, statistica precum și imaginile colectate până în acest moment.

Dacă aveți alte recomandări sau considerați că puteți îmbunătăți modelul atașat, am să vă rog le menționați în raportul dumneavoastră.  Aștept cu nerăbdare rapoartele săptămânale și, bineînțeles, raportul dumneavoastră final, până în data de <<introduceți data>>.

Ver. 2 | Autorizarea unui sondaj | cercetare | raport

Luăm în considerare relocarea magazinului nostru de la locația din centrul orașului în mall-ul <<introduceți numele>>. Vă rugăm să efectuați un sondaj on-line pentru a determina dacă această strategie va influența într-un mod pozitiv sau negativ încasările noastre.

Ne interesează în primul rând clienții din categoria <<introduceți categoria>>. Vom avea nevoie de raportul dumneavoastră până la <<introduceți data>>.

După cum am agreat în cadrul discuției noastre telefonice, am alocat un buget de <<introduceți suma>> pentru această cercetare de piață.

Așteptăm cu nerăbdare să primim rezultatele. Dacă aveți întrebări, vă rog să ma contactați la <<introduceți numărul de telefon>>.

Ver. 3 | Autorizarea unui sondaj | cercetare | raport

<<Introduceți numele universității>> v-a autorizat să realizați un sondaj care să prezinte percepția studenților din anul I de studiu de cu privire la felul în care ei interacționează cu personalul administrativ.

Aveți la dispoziție un buget de <<introduceți suma>> pentru a finaliza acest sondaj. Vă sfătuim să discutați direct cu subiecții vizați. În cazul în care aveți nevoie de ajutor vă reamintim că aveți posibilitatea de a contracta voluntari din rândul studenților din anii mai mari. Așteptăm rezultatele cercetării înainte de sfârșitul semestrului.

Ver. 4 | Autorizarea unui sondaj | cercetare | raport

<<Introduceți numele companiei>> vă autorizează să efectuați studiul clinic privind noi produse dermatologice de îngrijire a scalpului. Am înțeles din propunerea dumneavoastră că nu veți efectua teste pe animale. Ne-am bucurat să auzim acest lucru și dorim să menționăm că a fost unul din argumentele principale care ne-a determinat să autorizăm acest studiu.

Vă invităm să continuați cercetările conform planului descris în propunerea dumneavoastră și să ne raportați progresul în fiecare lună. Compania solicită să finalizați studiul până la <<introduceți data>>. Așteptăm primul dumneavoastră raport la finalul săptămânii viitoare.

Se încarcă
								
								

Categorii