Categorie: Autorizarea administrării unui tratament

Ver. 1 | Autorizarea administrării unui tratament

Subsemnatul <<introduceți numele persoanei>> îl autorizează prin prezentul document pe  medicul <<introduceți numele persoanei>>, să continue tratamentul medical necesar pentru fiul nostru, pentru perioada în care eu și soția mea vom călători în străinătate.

Această autorizație este valabilă până la data <<introduceți data>>.

NOTĂ: Asigurați-vă că semnați și datați aceasta împuternicire!

Ver. 2 | Autorizarea administrării unui tratament

Acest formular de împuternicire medicală vă oferă autoritatea de a lua decizii și a aplica tratamentul medical necesar pacientului <<introduceți numele persoanei>> în perioada în care eu voi lipsi din localitate.

Este de preferat ca tratamentul în regim ambulator să fie administrat la spitalul <<introduceți numele spitalului>>, dacă starea pacientului o permite. Puteți să mă contactați prin telefon la <<introduceți numărul de telefon>> dacă este necesar. Apreciez că ați acceptat această responsabilitate.

NOTĂ: Asigurați-vă că semnați și datați aceasta împuternicire!

Ver. 3 | Autorizarea administrării unui tratament

Autorizez personalul clinicii <<introduceți numele clinicii/spitalului>> să administreze tratamentul medical de urgență pentru mama mea, <<introduceți numele persoanei>>, în cazul în care nu pot fi contactat.

Această autorizare se aplică numai la situațiile în care medicul curant nu este disponibil, în conformitate cu termenii contractului pe care l-am semnat cu instituția dumneavoastră.

Menționez că orice asistență medicală care nu se încadrează la categoria urgențe va necesita autorizația mea.

NOTĂ: Asigurați-vă că semnați și datați aceasta împuternicire!

Ver. 4 | Autorizarea administrării unui tratament

În cazul în care nu pot fi contactat, aveți permisiunea mea ca <<introduceți numele clinicii/spitalului>>, prin reprezentații săi legali, să autorizeze administrarea tratamentului medical de urgență pe care medicii specialiști îl consideră necesar, copilului meu <<introduceți numele persoanei>>.

Aceasta delegare se limitează doar la îngrijirea de urgență și este valabilă până la data de <<introduceți data>>.

NOTĂ: Asigurați-vă că semnați și datați aceasta împuternicire!

 

Ver. 5 | Autorizarea administrării unui tratament

Prin această scrisoare, subsemnatul <<introduceți numele persoanei>> autorizează <<introduceți numele clinicii/spitalului>> să administreze îngrijirea medicală de urgență adecvată pentru mama mea <<introduceți numele persoanei>>.

Pentru asistența medicală care nu se încadrează la categoria urgențe, îl împuternicesc pe soțul meu <<introduceți numele persoanei>> să ia toate deciziile necesare privind tratamentul medical pentru mama mea, dacă eu nu voi putea fi contactată.

Aceste autorizații sunt valabile până când le voi revoca în scris.

NOTĂ: Asigurați-vă că semnați și datați aceasta împuternicire!

Se încarcă
								
								

Categorii