Categorie: Autorizarea începerii unor lucrări

Ver. 1 | Autorizarea începerii unor lucrări

Suntem încântați să acceptăm oferta dumneavoastră de reamenajare a imobilului de la <<introduceți adresa>>. Pentru a respecta autorizația de construire vă rugăm să finalizați activitatea în termen de doi ani.

Atașat este un contract care detaliază toate cererile noastre tehnice. Vă rog să discutați conținutul lui împreună cu persoana care va supraveghea lucrările angajaților dumneavoastră. Vă propun să ne întâlnim în decursul săptămânii următoare pentru a discuta toate aspectele tehnice ale acestui proiect.

Vă rugăm să returnați contractul semnat cât mai curând posibil pentru a putea să vă transfer avansul și să începem munca propriu zisă.

Ver. 2 | Autorizarea începerii unor lucrări

Vă mulțumim pentru oferta dumneavoastră de amenajare a spațiului exterior de la adresa <<introduceți adresa>>. După cum am stabilit, în suma contractată intră și amenajarea gazonului și instalarea unui sistem de aspersoare.

Vă autorizez să începeți lucrarea începând cu data de <<introduceți data>>. Este important ca proiectul sa fie finalizat până la data de <<introduceți data>>, astfel încât să putem organiza nunta fiului meu în acest spațiu.

Vă rog să mă sunați săptămâna viitoare pentru a discuta cu privire la data la care veți începe lucrările. Desigur, putem discuta orice alte detalii cu privire la proiect.

Ver. 3 | Autorizarea începerii unor lucrări

Vă autorizez să efectuați auditul de calitate al departamentul meu pentru <<introduceți perioada>>, în conformitate cu planul de management anual. Toate documentele necesare vor fi puse la dispoziția echipei dumneavoastră începând cu data de <<introduceți data>>.

Vă rog să regăsiți atașat formularele necesare începerii auditului, împreună cu dovada plății avansului.

Vom achita restul sumei la încheierea procesului, cu mențiunea că data maximă la care am dori să finalizați este <<introduceți data>>. Așteptăm cu nerăbdare rezultatele analizei dumneavoastră.

Ver. 4 | Autorizarea începerii unor lucrări

Oferta dumneavoastră de modernizare a fațadei la sediul <<introduceți numele companiei>> din <<introduceți numele orașului>> a fost acceptată. Puteți începe lucrările în data de <<introduceți data>>.

Desigur, va trebui să vă asigurați că aveți toate autorizările necesare acestui tip de activitate. Proiectului tehnic anexat ar trebui să vă ofere o idee destul de clară despre etapele pe care trebuie sa e parcurgeți.

Planurile pe care le-ați folosit pentru a vă pregăti oferta nu au suferit nici o modificare. Aștept cu nerăbdare să colaborez cu dumneavoastră.

 

se incarca
								
								

Categorii