Categorie: Autorizarea unei reprezentări legale

Ver. 1 | Autorizarea unei reprezentări legale

Împreună cu soțul meu am decis să vă împuternicim să acționați în numele familiei noastre, pentru a ne reprezenta în problema fiscală pe care v-am detaliat-o săptămâna trecută. Am fi fericiți dacă ați fi de acord să reprezentați.

Informațiile din documentele atașate includ toate actele noastre fiscale, inclusiv un buget de venituri și cheltuieli pentru <<introduceți intervalul>>. De asemenea, menționăm că am anexat chitanțe, extrase bancare precum și alte evidențe financiare de pe parcursul acestei perioade.

Suntem de acord cu onorariul dumneavoastră, în valoare de <<introduceți suma>>. Vă rugăm să ne informați cu privire la data proximei noastre întâlniri.

Ver. 2 | Autorizarea unei reprezentări legale

Apreciez timpul pe care mi l-ați acordat în decursul săptămânii trecute. Explicațiile dumneavoastră privitoare la următorii pași necesari în procesul de divorț au fost relevatoare.

Vă împuternicesc să depuneți o cerere prin care solicit custodia celor trei copii ai mei, ale căror nume și date de naștere apar mai jos. De asemenea, vă rog să specificați  că solicit ca plata costurilor generate de proces să fie preluată de partenerul meu.

Am luat la cunoștință că onorariul perceput de dumneavoastră este de  <<introduceți suma>>. De asemenea, sunt conștient că pentru pregătirea documentelor și prezentarea lor în instanță pot fi facturate ore suplimentare. Vă mulțumesc pentru suport!

Ver. 3 | Autorizarea unei reprezentări legale

Ca urmare a conversației noastre telefonice din <<introduceți data>>, vă autorizez să reprezentați firma mea <<introduceți numele companiei>> în procesul împotriva companiei <<introduceți numele companiei>> pentru furt de proprietate intelectuală.

Am anexat copii ale cercetărilor originale, documentelor depuse la autoritatea care reglementează patentele, precum și toată corespondența noastră cu <<introduceți numele companiei>>, dovezi care ne vor întări cazul. Sunt de acord cu onorariul casei dumneavoastră de avocatură.

Dacă sunteți dispus să mă reprezentați în acest proces, vă rog să returnați o copie semnată și datată a acestei scrisori după care să mă contactați telefonic pentru a perfecta contractul.

Ver. 4 | Autorizarea unei reprezentări legale

Prin această scrisoare, vă autorizez să acționați ca avocat al <<introduceți numele persoanei>> și să depuneți o cerere de chemare în judecată împotriva <<introduceți numele companiei>> pentru a recupera daunele pentru încălcarea drepturilor de autor. Am anexat o copie a drepturilor de autor precum și scrisorile pe care le-am adresat <<introduceți numele companiei>> privind încălcarea acestora.

Am efectuat deja un transfer bancar pentru avansul la onorariu, în valoare de <<introduceți suma>>.

Vă reamintesc că am agreat să îmi trimiteți facturile spre plată la fiecare 40 de ore lucrate. După cum ați precizat, suma totală de plată pentru acest caz nu va depăși <<introduceți suma>>.

Dacă sunteți de acord cu termenii menționați vă rugăm să semnați documentul în spațiul dedicat din partea de jos a paginii și să îl returnați în atenția mea. În caz contrar, vă rog să mă sunați de urgență pentru a rediscuta toate aspectele.

Se încarcă
								
								

Categorii