Categorie: Cerere de demisie din motive de sănătate

Ver. 1 | Cerere de demisie din motive de sănătate

Cu mult regret, vă anunț cu privire la intenția mea de a demisiona din funcția de director de marketing imediat ce compania va găsi un înlocuitor. Permiteți-mi să vă asigur, decizia mea de a demisiona este la fel de neașteptată pentru mine, cât este și pentru dumneavoastră. Am fost recent diagnosticat cu o boală severă și am fost sfătuit de medicul meu să-mi reduc imediat activitățile profesionale.

Deși responsabilitățile mele aici îmi aduc o mulțime de satisfacții, ele provoacă, de asemenea, o cantitate considerabilă de stres și anxietate. Prin urmare, este imperativ să am în vedere întreruperea activității precum și să mă adaptez unui stil de viață mult mai sănătos. Vă rog să acceptați mulțumirile mele sincere pentru sprijin, încurajare și cooperare de-a lungul anilor. Am avut norocul, într-adevăr, să lucrez pentru o companie în care atmosfera este provocatoare și foarte plăcută. Legăturile strânse cu colegii mei mi-au îmbogățit mult perspectiva generală asupra domeniului nostru de activitate iar admirația și respectul meu pentru ei fac să fie mult mai greu să îmi închei cariera atât de subit.

Este cu adevărat descurajant faptul că starea sănătății mele trebuie să influențeze decizia mea de a mă retrage. Deoarece am înțeles că demisia mea ar putea crea probleme de tranziție, vreau să vă asigur că voi face tot posibilul pentru a mă asigura că îndatoririle mele sunt asumate în mod eficient prin înlocuirea mea. În ciuda indicaților medicului meu curant, puteți să vă bazați pe aportul meu ca și consultant, în timpul perioadelor aglomerate. Dacă sunteți interesat, sunt disponibil să vă ajut în aceste ocazii. Știind că ușa este deschisă pentru colaborări viitoare va face tranziția ceva mai ușoară.

 

Ver. 2 | Cerere de demisie din motive de sănătate

Deși îmi place să lucrez la <<introduceți numele companiei>> sunt obligat să demisionez din funcția mea, începând din <<introduceți data>>, sau mai devreme, dacă acest lucru este posibil. Mi-aș dori să existe o alternativă la plecarea mea însă evenimentele recente m-au convins să îmi examinez cu atenție cariera profesională.

Din nefericire, funcția pe care o dețin necesită deplasări frecvente, ceea ce a devenit o problemă pentru viața mea personală. Deoarece sănătatea și familia mea sunt o prioritate, a trebuit să iau o decizie în acest sens. Din fericire, timpul petrecut în companie a fost o experiență minunată, care mi-a oferit stimulare intelectuală precum și oportunități de călătorie și socializare. Prețuiesc relațiile pe care le-am dezvoltat cu colegii mei, însă este timpul să schimb direcția vieții mele. Sunt încrezător că expertiza pe care am dobândit-o îmi va permite să îmi găsesc un loc de muncă în altă parte.

Aștept să îmi îndeplinesc toate obligațiile restante în decursul săptămânii viitoare. M-am asigurat că atât colegii cât și asistentul meu sunt pregătiți să-și asume responsabilitățile poziție mele pentru o perioadă determinată, în cazul în care va dura mai mult să se găsească un înlocuitor.

Ver. 3 | Cerere de demisie din motive de sănătate

Cu părere de rău vă informez că demisionez din funcția de <<introduceți numele poziției>>. Din păcate, nu mai fac față nivelului ridicat de stres cu care mă confrunt zi de zi. Mă bucur foarte mult și apreciez oportunitatea pe care am avut-o să lucrez aici însă, pe parcursul anului trecut, am realizat că nu sunt potrivit pentru acest tip de muncă așadar intenționez să-mi schimb jobul.

În anul anterior am învățat foarte multe despre capacitățile dar mai ales despre limitările mele. Din fericire, am descoperit acest lucru înainte de a investi timp într-un domeniu care nu este potrivit pentru mine. Am luat această decizie săptămâna trecută, când <<introduceți numele persoanei>> m-a anunțat că vrea să se întoarcă în companie, imediat ce vom avea o poziție liberă.

<<Introduceți numele persoanei>> revine din concediu de maternitate în decursul acestei luni, așadar formarea ei pentru această poziție nu presupune un cost suplimentar pentru companie. Deoarece poate să revină la muncă imediat, această soluție ar trebui să fie o alternativă viabilă pentru toate părțile.

Ver. 4 | Cerere de demisie din motive de sănătate

Doresc să vă informez în legătură cu demisia mea din funcția de director de personal. De îndată ce se pot face aranjamentele necesare pentru angajarea unui nou director, îmi voi părăsi poziția din companie. Observând modificări în productivitatea activităților mele, în ciuda unui program ordonat și a nutriției adecvate, am ajuns la concluzia că o vizită la medicul specialist ar fi binevenită.

Am fost diagnosticat cu sindromul de oboseală cronică. Din păcate, programul de lucru extins și ritmul rapid de schimbare în mediul nostru de muncă agravează efectele bolii mele. Din aceste motive, medicul meu mi-a recomandat încetarea întregii activități și odihnă completă pentru o perioadă nedeterminată de timp. Îmi pare rău că sunt nevoit să demisionez din cauza problemelor mele de sănătate, deoarece pentru mult timp am fost în căutarea unui job ca acesta, care nu numai că îmi încurajează creativitatea dar mă și stimulează intelectual.

Apreciez oportunitatea pe care am avut-o și sper sincer să mă pot întoarce atunci când mă voi reface complet. Deoarece proiectele mele actuale au fost finalizate, acum este cel mai bun moment pentru a îmi aranja plecarea. Dacă apar orice fel de probleme, vă rog să mă contactați și vă voi ajuta cu cea mai mare plăcere.

Ver. 5 | Cerere de demisie din motive de sănătate

Cu părere de rău, îmi depun demisia din funcția de vicepreședinte executiv al companiei <<introduceți numele companiei>> începând cu <<introduceți data>>. Starea mea de sănătate este extrem de fragilă în acest moment. A fost o decizie grea, atât pentru mine cât și pentru familia mea, însă necesară pentru a-mi menține o sănătate stabilă. Vă mulțumesc pentru experiența, oportunitatea și provocarea de a lucra în cadrul <<introduceți numele companiei>>.

Se încarcă
								
								

Categorii