Categorie: Cerere de demisie din motive impuse de angajator

Ver. 1 | Cerere de demisie din motive impuse de angajator

Circumstanțele complexe și neașteptate mă obligă să demisionez din funcția mea de <<introduceți numele poziției>> începând cu <<introduceți data>>. Am aflat recent că tot departamentul nostru a primit recomandarea fie de a se reloca în <<introduceți numele orașului>> fie de a demisiona.

Deoarece veniturile partenerului meu sunt mai ridicate decât ale mele, nu este prudent din punct de vedere financiar să ne schimbăm domiciliul, în acest moment. În ciuda dezamăgirii pe care o aduce această decizie a companiei doresc să vă mulțumesc pentru pregătirea excelentă pe care am primit-o în perioada în care am fost angajat al <<introduceți numele companiei>>.

Aș dori să găsesc cât de repede o altă poziție similară cu cea curentă, deoarece sunt convins că abilitățile pe care le-am dobândit îmi vor permite să găsesc companii ale căror interese se vor alinia obiectivelor mele de carieră. Toate proiectele mele sunt documentate la zi, prin urmare succesorul meu nu va întâmpina dificultăți în asumarea responsabilităților mele.

Ver. 2 | Cerere de demisie din motive impuse de angajator

Vă trimit această scrisoare de demisie din funcția de <<introduceți numele poziției>>. În ultimele șase luni responsabilitățile mele au fost redus semnificativ. Când am început să activez în acest rol lucram în mod regulat peste 45 de ore pe săptămână, însă acum, majoritatea responsabilităților mele au fost alocate colegilor mei din departament.

Încercările mele de a descoperi motivul pentru care s-a luat această decizie au fost zadarnice. Din aceste motive am ajuns la concluzia că trebuie să demisionez. Deoarece îndatoririle mele au fost în mare parte asumate de alți colegi, plecarea mea nu ar trebui să creeze probleme majore.

Dacă doriți să discutăm detalii legate de acest aspect, vă rog să mă anunțați cât mai curând posibil.

Ver. 3 | Cerere de demisie din motive impuse de angajator

Având în vedere faptul că mi s-a propus să demisionez sau să fiu concediat, am decis să vă prezint demisia mea din funcția de <<introduceți numele poziției>> începând cu <<introduceți data>>. Nu înțeleg de ce am fost forțat să demisionez, deoarece am respectat întocmai instrucțiunile primite de la managerul direct. Ați solicitat să nu mai public articole care adresează subiecte controversate însă nu am agreat că trebuie să renunț investigațiile care erau în desfășurare. În opinia mea, aceasta este o abordare greșită din partea acționariatului pe cale de consecință voi consulta un avocat în această speță.

Am sperat la o carieră lungă și fructuoasă aici însă sunt profund mâhnit că nu vom avea ocazia să colaborăm în continuare. Atunci când se va găsi un înlocuitor, îi voi explica ce presupune această poziție și cum se îndeplinește fiecare obligație în mod corespunzător. De asemenea, îmi voi anunța superiorii cu privire la decizia mea și le voi trimite proiectele pe care nu voi avea șansa să le finalizez înainte de plecare.

Se încarcă
								
								

Categorii