Categorie: Cerere de demisie din motive personale

Ver. 1 | Cerere de demisie din motive personale

După o perioadă de reflexie am decis că este cel mai bine să demisionez din funcția de <<introduceți numele poziției>>. Pentru a face tranziția cât mai ușoară intenționez să rămân în activitate până la sfârșitul lunii, timp suficient pentru a-mi finaliza proiectele și a ajuta la instruirea persoanei care mă va înlocui.

Motivele pentru care am decis să părăsesc compania sunt de natură strict personală și nu au nici o legătură cu poziția mea, compania sau colegii. Dimpotrivă, atât sarcinile mele de serviciu cât și prieteniile strânse pe care le-am stabilit cu colegii mei au fost generatoare de mari satisfacții personale.

Regret că situația mea actuală îmi impune să iau această decizie dificilă. Sper că îmi veți putea oferi o recomandare favorabilă când voi decide să îmi continui cariera. De asemenea, dacă există probleme nerezolvate, aș aprecia să le discutăm înainte de plecarea mea, pentru ca totul să fie la zi.

Ver. 2 | Cerere de demisie din motive personale

Cu regret îmi înaintez demisia din funcția de <<introduceți numele poziției>>, începând cu <<introduceți data>>. Deși iubesc munca pe care o fac, prioritatea mea cea mai importantă în acest moment este familia. Am decis ca pentru următorii ani să rămân acasă, alături de copilul meu, care se va naște curând. Când am aflat că sunt însărcinată, nu m-am gândit nici o clipă să îmi părăsesc locul de muncă, însă acum, după naștere, îmi lipsește curajul de a o lăsa în grija unui străin. Încrederea dumneavoastră în abilitățile mele și preocuparea reală pentru creșterea mea profesională fac ca această decizie să fie deosebit de dificilă.

Vă voi fi veșnic recunoscătoare pentru experiența profesională pe care am dobândit-o sub îndrumarea dumneavoastră. De asemenea, prieteniile pe care le-am legat aici au ajutat ca anii petrecuți în această companie să fie plini succes și productivitate. Colegii mei au fost printre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut vreodată.

Voi lua în considerare cu mare drag oferta dumneavoastră de a reveni în companie pe o poziție similară, odată ce voi decide să îmi reiau cariera profesională. Într-adevăr, nu mă pot gândi la nicio altă companie pentru care aș prefera să lucrez în tot acest timp.

Ver. 3 | Cerere de demisie din motive personale

Regret să vă informez în legătură cu decizia mea de a demisiona din funcția de <<introduceți numele poziției>>. În ultimele luni a fost incredibil de dificil, deoarece <<introduceți numele persoanei>> și cu mine am decis să punem capăt căsătoriei noastre. Custodia copiilor va fi a mea și nu pot să mă dedic lor în totalitate fără a neglija o parte din sarcinile mele actuale.

De asemenea, în următoarea perioadă trebuie să fiu alături de ei pentru a-i ajuta să facă față dificultăților emoționale cu care se confruntă. Vă mulțumesc pentru frumoasele experiențe pe care le-am trăit împreună. Sper, totuși, că abilitățile mele mă vor ajuta să găsesc o poziție similară, însă doar cu jumătate de normă. În acest sens, cred că o recomandare din partea dumneavoastră mi-ar fi de mare ajutor. V-ar deranja dacă mi-ați scrie o astfel de scrisoare? Din nou, vă mulțumesc pentru tot ajutorul și sprijinul acordat.

Ver. 4 | Cerere de demisie din motive personale

Vă rog să îmi acceptați demisia începând cu <<introduceți data>>. Deoarece îmi doresc să cresc atât profesional cât și financiar, mi-am reevaluat obiectivele de carieră și am decis să mă întorc la facultate pentru o serie de studii post-universitare. M-am bucurat de timpul petrecut la <<introduceți numele companiei>> și apreciez numeroasele prietenii pe care le-am dezvoltat aici.

Experiența și cunoștințele acumulate în timpul pe care l-am petrecut aici sunt de neprețuit. Sunt sincer recunoscător pentru oportunitatea pe care am avut-o să lucrez aici. Vă mulțumesc că mi-ați oferit cu generozitate o scrisoare de recomandare.

Se încarcă
								
								

Categorii