Categorie: Cerere de demisie dintr-o poziție în care nu vă simțiți apreciat

Ver. 1 | Cerere de demisie dintr-o poziție în care nu vă simțiți apreciat

Îmi pare rău să vă informez în legătură cu decizia mea de a demisiona din funcția de <<introduceți numele poziției>>. Deoarece am ajuns la concluzia că ideile mele sunt adesea ignorate iar contribuțiile la progresul companiei nesemnificative, am decis să caut o poziție care îmi oferă mai multe oportunități, într-o altă companie. Am multe de oferit și mă simt frustrat pentru că sunt constant alocat în echipe care lucrează doar la proiecte minore, fără miză, deoarece este important pentru mine să lucrez pentru o companie care încurajează creativitatea.

Chiar dacă remunerația este una corectă, stimulentele intelectuale pe care le caut într-o poziție de acest fel au lipsit. Cu toate acestea, în perioada petrecută aici am acumulat experiență, mi-am perfecționat abilitățile și am lucrat cu un grup de colegi dedicat, care mi-a câștigat respectul și admirația și cărora le doresc succes în eforturile lor viitoare.

Deoarece ați menționat deseori că munca mea este excelentă, aș aprecia o recomandare pozitivă din partea dumneavoastră în cazul în care potențialii angajatori vor dori să știe mai multe despre calificările mele. Dacă considerați că acest lucru nu este posibil, aș aprecia oportunitatea de a discuta cu dumneavoastră detalii despre acest aspect.

Ver. 2 | Cerere de demisie dintr-o poziție în care nu vă simțiți apreciat

Doresc pe această cale să vă informez asupra deciziei mele de a demisiona din funcția de <<introduceți numele poziției>> începând cu <<introduceți data>>. În ciuda evaluărilor minuțioase din partea superiorilor mei, nici în acest an nu am fost propus spre promovare. Pe lângă acest aspect, provocările pe care le caut la acest loc de muncă nu par să fie pe măsura pregătirii mele profesionale.

Prin urmare, nu este fezabil să îmi continui cariera într-o companie care nu îmi recunoaște potențialul și îmi subevaluează în mod constant realizările. Din fericire, am multe prietenii cu colegii mei, cărora le doresc mult succes în continuare. Deoarece toate proiectele mele sunt complete, înlocuitorul meu ar trebui să dificultăți în a-mi prelua responsabilitățile.

Cu toate acestea, în cazul în care apar probleme, puteți să mă contactați la <<introduceți numărul de telefon>>. Voi fi încântat să vă răspund la orice întrebare!

Ver. 3 | Cerere de demisie dintr-o poziție în care nu vă simțiți apreciat

Doresc să vă informez prin această scrisoare asupra deciziei mele de a demisiona din funcția de <<introduceți numele poziției>>, începând cu data de <<introduceți data>>, dar nu mai târziu de sfârșitul lunii viitoare. Deși îmi place foarte mult munca pe care o fac sunt dezamăgit că mi-ați acordat o majorare de doar 2% la salariul de încadrare.

Evaluările mele au fost constant pozitive, însă salariul meu nu reflectă acest fapt. Din păcate nu am alte surse de venit, așadar am nevoie de o creștere moderată a salariului pentru a face față cheltuielilor lunare, care sunt destul de costisitoare. În ciuda problemelor pecuniare, voi fi întotdeauna recunoscător pentru oportunitatea pe care am avut-o în a-mi îmbunătăți abilitățile profesionale și a câștiga experiență. Fără îndoială, responsabilitățile mele aici m-au ajutat să dobândesc experiența necesară pentru poziția pe care am acceptat-o ​​recent în cadrul unei alte companii, unde îmi voi începe activitatea începând cu <<introduceți data>>.

Deoarece mai mulți dintre colegii mei au aceleași responsabilități ca și mine, tranziția nu ar trebui să fie dificilă. Dacă pot ajuta cu ceva înainte să plec, vă rog să mă anunțați.

Se încarcă
								
								

Categorii