Categorie: Cerere de demisie în vederea pensionării anticipate

Ver. 1 | Cerere de demisie în vederea pensionării anticipate

După o lungă perioadă de reflecție, am decis să accept oferta dumneavoastră. Prin urmare, voi demisiona din funcția mea începând cu <<introduceți data>>. În cazul de față, ar fi ideal să părăsesc compania cât mai curând posibil, însă, dacă situația o va impune, sunt dispus să mai aloc o perioadă rezonabilă de timp pentru a vă permite să identificați și instruiți un înlocuitor.

Amintirile mele, adunate pe parcursul a <<introduceți numărul de ani>> sunt pline de momente frumoase, pe care le voi purta în suflet pentru multă vreme. Vă doresc mult succes în proiectele viitoare!

Ver. 2 | Cerere de demisie în vederea pensionării anticipate

Începând cu <<introduceți data>> nu voi mai ocupa funcția <<introduceți numele poziției>> în <<introduceți numele companiei>>. Odată cu scăderea cifrei de afaceri în ultimii doi ani, am decis să accept oferta companiei privind pachetul de pensionare anticipată. De-a lungul anilor m-am bucurat de rezultatele pe care le-am obținut precum și de colaborarea excelentă cu colegii din departament.

De îndată ce mă veți informa cine va fi înlocuitorul meu voi fi fericit să îi aduc la cunoștință fiecare detaliu al proiectelor în care sunt implicat și să îi ofer o imagine cât mai bună asupra sarcinilor care trebuie preluate. Încă o dată, vă mulțumesc pentru experiențele plăcute de pe parcursul acestor ani!

Ver. 3 | Cerere de demisie în vederea pensionării anticipate

Am decis să demisionez din poziția pe care o ocup începând cu <<introduceți data>>. Pentru că mă apropii de o vârstă onorabilă, intenționez să accept o serie de provocări, înainte ca vârsta să nu îmi mai permită. Nu am fost confruntat niciodată cu o decizie atât de dificilă, însă trecând peste acest moment, sunt nerăbdător să pornesc la drum în noua etapă din viața mea.

Înainte de plecare vreau să fac tot ce este necesar pentru a asigura o tranziție cât mai ușoară. De asemenea, dacă va fi vreodată nevoie de serviciile mele, sunt interesat să lucrez cu normă part-time. Îmi vor lipsi colegii și atmosfera cordială din companie!

Ver. 4 | Cerere de demisie în vederea pensionării anticipate

Cu emoție doresc să vă anunț despre intenția mea de a mă retrage din funcția de director de marketing. Decizia mea poate părea una pripită însă vă asigur că am avut în vedere acest pas de mult timp. În ciuda intenției mele de a mă retrage simt în continuare o profundă recunoștință pentru oportunitatea pe care am avut-o să lucrez în cadrul <<introduceți numele companiei>>. Sprijinul substanțial pe care l-am primit constant de la management a contribuit enorm la dezvoltarea carierei mele. Multe dintre cele mai apropiate prietenii ale mele s-au născut în timp ce lucram la proiectele cele mai importante sau când formam noi oameni pentru departamentul nostru.

Colectivul nostru este cu adevărat un grup unit și sper ca eforturile viitoare să fie încununate de succes. Deși aș dori să plec cât mai curând posibil, voi rămâne activ o perioadă rezonabilă de timp, pentru a închide toate proiectele importante. Ca și posibil candidat pentru funcția mea, îl recomand pe asistentul meu, care are deja o experiență relevantă în acest domeniu, înlocuindu-mă cu succes de multe ori. În aceste ultime luni pe care le voi petrece în firmă, vă stau la dispoziție pentru orice fel de întrebări.

Se încarcă
								
								

Categorii