Categorie: Cereri

Ver. 1 | Cerere pentru schimbarea unui produs în garanție sau restituirea contravalorii

Acum aproximativ două săptămâni, în data de <<introduceți data>>,  am primit consola de jocuri comandată de la magazinul dumneavoastră on-line. Din păcate, după primele utilizări am constatat ca echipamentul se încălzește foarte tare.

Termenii garanției indică faptul că, dacă nu sunt satisfăcut, am dreptul să primesc o rambursare completă.

Vă rog să îmi returnați contravaloarea produsului, inclusiv costurile de transport. Contul meu bancare este <<introduceți IBAN>>. Vă mulțumesc anticipat!

Ver. 2 | Cerere pentru schimbarea unui produs în garanție sau restituirea contravalorii

Cu puțin peste patru luni în urmă am cumpărat de la dumneavoastră o trotinetă electrică.

Din păcate, au apărut anumite zgomote la pliere, indicând faptul că acea articulație este deja uzată. Deoarece garanția pe care mi-ați oferit-o la momentul vânzării este de doi ani, presupun că veți repara sau înlocui piesa în cauză și veți face o revizie completă a motorului și a frânelor.

Vă anexez o copie a garanției și a facturii.

Răspunsul dumneavoastră prompt va fi apreciat! Mulțumesc.

Ver. 3 | Cerere pentru schimbarea unui produs în garanție sau restituirea contravalorii

Noile mele căști audio cu conexiune wireless se deconectează aproape tot timpul de la telefon.

Bănuiesc ca este un defect de fabricație. Având în vedere că aceste căști au fost achiziționate acum o lună iar garanția este de 90 de zile, sper că le puteți înlocui prompt cu o altă pereche complet funcțională.

Vă mulțumesc pentru atenția acordată cazului meu și aștept răspunsul dumneavoastră!

Ver. 1 | Cerere către compania de asigurări

Conform asigurării auto de care beneficiez pentru autoturismul cu numărul de înmatriculare <<introduceți numărul mașinii>> vă solicit să mă programați la constatare pentru a identifica totalitatea daunelor pe care furtuna din data de <<introduceți data>> le-a provocat autovehiculului meu.

Mașina a fost parcată regulamentar în locul special amenajat de primărie, însă vântul a dislocat acoperișul unui garaj din apropriere, provocând daune masive în partea superioară și pe capota mașinii mele.

În pregătirea întâlnirii, am inclus trei estimări de reparații. Acestea variază de la un minim de <<introduceți suma>> până la <<introduceți suma>>.

Politia mea CASCO numărul <<introduceți numărul>> este atașată. Vă mulțumesc pentru ajutor și sper ca cu ajutorul dumneavoastră să finalizez reparațiile cât mai curând posibil!

Ver. 2 | Cerere către compania de asigurări

Trebuie să fac apel la polița mea de asigurare numărul <<introduceți numărul documentului>>.

Potrivit celor trei evaluări anexate, ceasul meu <<introduceți marca ceasului>> care mi-a fost furat din casă, este evaluat la <<introduceți suma>>.

Bineînțeles, costul de achiziție deoarece ceasul a fost achiziționat acum doi ani. Vă rugăm să răspundeți cât mai curând posibil la această cerere pentru a putea demara acțiunile de recuperare a banilor. Mulțumesc pentru timpul acordat.

Ver. 3 | Cerere către compania de asigurări

Soția mea, <<introduceți numele persoanei>> a căzut și mi-a rupt mâna în vacanța de iarnă de la finalul lunii trecute. Ea a fost tratată la Centrul Medical din <<introduceți numele orașului>>, unde a trebuit să achităm costul pentru îngrijire și tratamentului. Totalul a ajuns la <<introduceți suma>>.

Am luat legătura cu medicul nostru curant în termen de 24 de ore de la accident, conform cerințelor din polița de asigurare, pentru a îl informa asupra acestui incident

Numărul nostru de asigurare este <<introduceți numărul documentului>>.

Am anexat declarațiile și decontul complet de la încasările de la Centrul Medical din <<introduceți numele orașului>>. Am rugămintea să îmi rambursați aceste costuri cât mai curând posibil. Vă mulțumesc anticipat.

Ver. 4 | Cerere către compania de asigurări

Trebuie să fac o plângere cu polița mea de asigurare <<introduceți numărul documentului>>. După cum am menționat în timpul convorbirii noastre, bicicleta mea a fost furată în data de <<introduceți data>> din parcarea centrului comercial <<introduceți numele centrului>>.

Menționez că bicicleta era legată la suportul special amenajat. Am raportat furtul poliției din <<introduceți numele orașului>> de îndată ce am observat că bicicleta lipsea, însă aceștia nu au reușit să o localizeze.

Bicicleta în cauză a fost achiziționată cu suma de <<introduceți suma>> în urmă cu numai trei luni. Am atașat copia facturii de achiziție pentru bicicletă.

Vă rog să îmi plătiți suma asigurată cât mai curând posibil, deoarece mă bazez pe bicicletă pentru a mă deplasa la locul de muncă. Sunt conștient că valoarea asigurată este de doar <<introduceți suma>>.

Se încarcă
								
								

Categorii