Categorie: Informare cu privire la depășirea termenului de plată

Ver. 1 | Informare cu privire la depășirea termenului de plată

Sperăm că vă bucurați de cărțile pe care editura noastră vi le-a livrat luna trecută.

O parte din acordul pe care l-am agreat menționează ca dumneavoastră trebuie să achitați suma de <<introduceți suma>> în fiecare lună pentru a vă bucura în continuare de beneficiile abonamentului Premium.

Dorim să vă reamintim că termenul de plată pentru luna curentă este depășit. Vă rog să nu luați în considerare această informarea dacă deja ați achitat rata curentă.

Ver. 2 | Informare cu privire la depășirea termenului de plată

Vă informăm pe această cale că soldul contului dumneavoastră în valoare de <<introduceți suma>>  este în continuare neachitat, cu toate suma ar fi trebuit virată în urmă cu zece zile.

În documentul atașat găsiți toate modalitățile acceptate de plată.

Dacă deja ați efectuat plata, vă rugăm să nu luați în considerare această scrisoare de informare.

Ver. 3 | Informare cu privire la depășirea termenului de plată

Acest email este doar un memento că plata dumneavoastră din <<introduceți luna>>, în valoare de <<introduceți suma>> este întârziată.

Dacă nu ați efectuat deja plata, vă rugăm efectuați transferul bancar al sumei mai sus menționate cât mai curând.

Ver. 4 | Informare cu privire la depășirea termenului de plată

Înregistrările noastre arată că situația taxelor de școlarizare ale fiului dumneavoastră nu este la zi.

Vă reamintim pe această cale ca solicităm plata ratei lunare de școlarizare înainte de data de 10 a fiecărei luni. Ratelor achitate după data de 10 a fiecărei luni li se adaugă o mică penalizare în valoare de <<introduceți suma>>.

Vă rugăm să ne anunțați imediat dacă există vreo problemă privind plata pentru luna în curs.

Ver. 5 | Informare cu privire la depășirea termenului de plată

Recent, <<introduceți numele persoanei>> a fost tratat(ă) la spitalul din <<introduceți numele orașului>> de către medicul de la departamentul primiri urgențe. Suma pe care o datorați spitalului după această intervenție este de <<introduceți suma>>

Vă rugăm să plătiți suma datorată în termen de 15 zile lucrătoare. Dacă nu puteți plăti imediat întreaga sumă, putem stabili un plan de plată eșalonată. Tot ce trebuie sa faceți este să ne sunați la <<introduceți numărul de telefon>> între 9:00 și 17:00, de luni până vineri.

Dacă ați efectuat deja plata sau ați făcut aranjamentele necesare în acest sens, vă rugăm să nu luați în considerare această scrisoare și să acceptați mulțumirile noastre.

Ver. 6 | Informare cu privire la depășirea termenului de plată

Înregistrările noastre indică faptul că nu am recepționat plata pentru creditul dumneavoastră în derulare, care era scadentă la <<introduceți data>>. Sperăm că aceasta este doar o omisiune și veți putea să transferați imediat banii.

Suma datorată pentru împrumutul dumneavoastră este de <<introduceți suma>>.

Această sumă include toate taxele și comisioanele care se aplică ratelor achitate cu întârziere.

În cazul în care ați plătit această sumă înainte de data acestei informări, vă rugăm să ne contactați cât mai curând pentru ca această discrepanță să poată fi rezolvată precum și pentru a actualiza situația contului dumneavoastră.

Dacă totuși, întâmpinați dificultăți financiare, nu ezitați să luați legătura cu noi pentru a vă ajuta să soluționați situația, pentru a reveni la normalitate cât mai curând. Vă putem oferi consiliere sau o listă a agențiilor de consiliere pe care puteți să le contactați pentru asistență.

Vă rog să sunați la numerele noastre gratuite enumerate mai sus pentru a soluționa împreună cu această situație.

Se încarcă
								
								

Categorii