Categorie: Plata ratelor unui credit | unor datorii restante

Ver. 1 | Plata ratelor unui credit | unor datorii restante

Suntem surprinși că nu am primit până la această dată plata ratei creditului dumneavoastră în valoare de <<introduceți suma>>.

De asemenea, ne întrebăm de ce nu ați răspuns la cele două notificări anterioare, care au fost trimise atât pe e-mail cât și în format fizic, la adresa <<introduceți adresa>>.

Avem rugămintea să efectuați plata restantă cât mai curând posibil.

Ver. 2 | Plata ratelor unui credit | unor datorii restante

Aceasta este cea de-a treia informare pe care <<introduceți numele companiei>> a expediat-o pe adresa dumneavoastră de e-mail în legătura cu situația ratelor la creditul pe care l-ați contractat în <<introduceți data>>.

După cum știți, plățile care nu sunt efectuate la timp vă pot pune în pericol eligibilitatea pentru creditări viitoare.

Vă rugăm să efectuați cât mai curând plățile restante, în valoare de <<introduceți suma>>, astfel încât istoricul dumneavoastră de credit să nu fie afectat.

Ver. 3 | Plata ratelor unui credit | unor datorii restante

Vă rugăm să consultați cele două notificări anterioare <<introduceți datele>> cu privire la datoriile dumneavoastră restante.

Până la data notificării curente, plata dumneavoastră nu a fost încă înregistrată în sistemul nostru.

Dacă nu veți achita suma restantă în următoarele 10 zile vom fi obligați să vă acționăm în judecată.

Suntem siguri că veți face toate demersurile necesare pentru a efectua plățile restante cât mai curând posibil.

Ver. 4 | Plata ratelor unui credit | unor datorii restante

Este o mare onoare să accept poziția de Președinte Onorific pentru care am fost nominalizat de către organizația dumneavoastră. Pe această cale vă confirm încă odată ca aveți permisiunea de a-mi folosi numele, alături de cel al companiei, în comunicările oficiale. De asemenea, sunt extrem de interesat de progresul activităților pe care le desfășurați și aș aprecia daca mi-ați trimite scurte informări fiecare obiectiv pe care îl aveți în plan. Comunitatea noastră are de câștigat foarte mult dacă obiectivele pe care ni le propunem vor fi atinse. Fie ca eforturile noastre comune sa fie încununate de succes!

Se încarcă
								
								

Categorii