Categorie: Solicitarea plății unei datorii

Ver. 1 | Solicitarea plății unei datorii

Știm că sunteți mai ocupat decât de obicei în timpul lunilor de vară, așadar este posibil să fi trecut cu vederea plata avansului pentru produsele pe care le-ați comandat.

Avem rugămintea să efectuați cât mai curând această plată, în valoare de <<introduceți suma>> pentru a putea expedia cât mai curând spre dumneavoastră coletele.

Așteptăm cu nerăbdare dovada plății.

Ver. 2 | Solicitarea plății unei datorii

Înțeleg că tocmai ce ați revenit în țară după o perioadă de deplasări externe, fapt care explică întârzierea plății spre <<introduceți numele companiei>>.

Încă nu am recepționat suma de <<introduceți suma>>, care include și taxele restante aferente lunii <<introduceți luna>>.

Vă rugăm să efectuați plata cât mai curând posibil. Dacă situațiile noastre financiare sunt incorecte sau dacă aveți orice fel de întrebări, vă rugăm să ne sunați la <<introduceți numărul de telefon>>.

Ver. 3 | Solicitarea plății unei datorii

Acesta este al doilea memento pe care vi-l trimitem cu privire la soldul contului dumneavoastră.

Vă rugăm să rețineți că plata pe care o datorați a depășit deja termenul cu peste 60 de zile.

În cazul în care nu veți achita suma restantă în următoarele 48 de ore vă vom transfera creanțele la agenția de colectare a datoriilor cu care colaborăm.

Ver. 4 | Solicitarea plății unei datorii

Înregistrările noastre arată că plata dumneavoastră din <<introduceți luna>> este neachitată.

Dacă nu ați efectuat transferul pentru suma de <<introduceți suma>>, vă rugăm să faceți acest lucru cât mai curând posibil.

Pentru a evita suspendarea contului este recomandat să ne trimiteți dovada plății pe e-mail <<introduceți e-mail>>. Vă mulțumim anticipat!

Se încarcă
								
								

Categorii