Categorie: Comandă | Achiziție

Ver. 1 | Anularea unei comenzi

Vă rog să anulați comanda pentru setul de enciclopedii pe care l-am comandat la finalul săptămânii trecute. Vă atașez numărul facturii pentru a putea identifica mai ușor comanda.

Din păcate, costul total este prea mare pentru familia mea în acest moment, așa că îmi exercit dreptul de anulare în termenul legal de trei zile, așa cum este menționat în formularul de comandă.

Îmi pare rău pentru eventualele neplăceri cauzate.

Ver. 2 | Anularea unei comenzi

Distinși parteneri, este imperios să primesc un număr exact de copii la pliantele pe care mi le-ați listat ieri, până în data de <<introduceți data>>. Copiile trebuie să fie color. 

Vă rog verificați pe spatele fiecărui exemplar original numărul de copii care trebuie listat.

# 1 – 20 de exemplare

# 2 – 20 de exemplare

# 3 – 46 de exemplare

# 4 – 22 de exemplare

# 5 – 15 de exemplare

Înțeleg că pot exista cheltuieli de urgență în cazul acestei comenzi, pe care mi le asum și le voi achita de îndată ce îmi emiteți factura. Costurile de copiere rămân cele agreate la momentul încheierii contractului.

Ver. 3 | Anularea unei comenzi duble

La scurt timp după ce am transmis comanda pentru trei seturi de schiuri de coborâre și o placă de snowboard, am primit toate produsele în stare foarte bună.

Vă rugăm să nu duplicați acest transport și să anulați comanda de achiziție <<introduceți numărul comenzii>> pe care am efectuat-o la o zi după comanda originală.  

Mai jos regăsiți toate datele, astfel încât să puteți identifica și anula comanda cât mai ușor.

Numărul de comandă <<introduceți numărul comenzii>>

Produse: schiuri, două perechi, 185 cm; schiuri, o pereche, 175 cm; legături snowboard, o bucată, legături  pentru schi, patru seturi

Vă rog să nu expediați aceste articole, deoarece echipamentul necesar a ajuns deja la noi. Îmi cer scuze pentru confuzie. Mulțumesc anticipat!

Ver. 4 | Anularea unei comenzi

Am rugămintea să anulați comanda mea pentru cele zece role de tapet, livrate de <<introduceți numele companiei>>. Din păcate, culoarea acestor role nu se potrivește cu vopseaua aleasă pentru pereții de pe nivelul superior al casei. Numărul meu de comandă este <<introduceți numărul comenzii>>.

În conformitate cu politica dumneavoastră legată de comenzile online, vă rugăm să returnați contravaloarea comenzii în contul firmei mele.

Toate datele le regăsiți pe factură. Îmi pare rău pentru orice probleme pe care această anulare le-a cauzat.

Ver. 5 | Anularea unei comenzi

Vă rog să anulați comanda pentru cele patru huse scaune auto. Am vrut să le dau cadou soțului meu cu ocazia zilei de naștere, însă el și-a cumpărat un set identic acum câteva zile. Numărul meu de comandă este <<introduceți numărul comenzii>>. Vă mulțumesc pentru răbdare și înțelegere.

Ver. 1 | Modificarea unei comenzi

În data de <<introduceți data>> am comandat treizeci și cinci de buchete de flori din catalogul dumneavoastră de toamnă (atașez numărul comenzii).

V-aș ruga să suplimentați această comandă cu încă zece buchete. Clasa noastră va vinde aceste buchete la festivitatea de deschidere a anului școlar iar banii obținuți vor fi folosiți în scop caritabil pentru copiii din zonele defavorizate. Am rugămintea să ne spuneți dacă la acest număr de buchete beneficiem de un discount suplimentar.

Vă rugăm să transmiteți răspunsul dumneavoastră, inclusiv factura, direct pe adresa mea de e-mail. Regret orice inconvenient pe care această schimbare l-ar putea crea.

Dacă aveți alte întrebări, vă rog să mă sunați la <<introduceți numărul de telefon>>.

Ver. 2 | Modificarea unei comenzi

Îmi cer scuze pentru inconveniența creată, însă trebuie să modific comanda pe care am plasat-o ieri. Jaluzelele pe care le-am comandat sunt culoarea greșită: doresc bej, nu albastre. Vă rog să modificați în comandă doar culoarea. Dimensiunile și numărul jaluzelelor sunt corecte. Îmi pare rău pentru această eroare.

Nu cred că schimbarea de culoare va afecta suma pe care v-o datorez, așadar vă trimit atașat dovada plații integrale a facturii. Mulțumesc mult pentru înțelegere și vă rugăm să anunțați dacă există probleme legată de această schimbare de culoare.

Ver. 3 | Modificarea unei comenzi

Cea mai recentă comandă spre dumneavoastră, transmisă prin e-mail la data de <<introduceți data>>, conține și două salopete, dimensiune XL, poziție catalog 456-7. Am constatat că avem un stoc suficient din aceste produse, așa că aș dori să le elimin aceste repere din actuala comandă.

Vă rog să expediați restul produselor din comandă într-un singur colet, chiar dacă presupune un timp de așteptare puțin mai mare. În cazul în care comanda a fost deja procesată, vă rugăm să rambursați în contul nostru diferența.

Vă mulțumim pentru cooperarea dumneavoastră în această chestiune și ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această schimbare.

Se încarcă
								
								

Categorii