Categorie: Anularea unei comenzi

Ver. 1 | Anularea unei comenzi

Vă rog să anulați comanda pentru setul de enciclopedii pe care l-am comandat la finalul săptămânii trecute. Vă atașez numărul facturii pentru a putea identifica mai ușor comanda.

Din păcate, costul total este prea mare pentru familia mea în acest moment, așa că îmi exercit dreptul de anulare în termenul legal de trei zile, așa cum este menționat în formularul de comandă.

Îmi pare rău pentru eventualele neplăceri cauzate.

Ver. 2 | Anularea unei comenzi

Distinși parteneri, este imperios să primesc un număr exact de copii la pliantele pe care mi le-ați listat ieri, până în data de <<introduceți data>>. Copiile trebuie să fie color. 

Vă rog verificați pe spatele fiecărui exemplar original numărul de copii care trebuie listat.

# 1 – 20 de exemplare

# 2 – 20 de exemplare

# 3 – 46 de exemplare

# 4 – 22 de exemplare

# 5 – 15 de exemplare

Înțeleg că pot exista cheltuieli de urgență în cazul acestei comenzi, pe care mi le asum și le voi achita de îndată ce îmi emiteți factura. Costurile de copiere rămân cele agreate la momentul încheierii contractului.

Ver. 3 | Anularea unei comenzi duble

La scurt timp după ce am transmis comanda pentru trei seturi de schiuri de coborâre și o placă de snowboard, am primit toate produsele în stare foarte bună.

Vă rugăm să nu duplicați acest transport și să anulați comanda de achiziție <<introduceți numărul comenzii>> pe care am efectuat-o la o zi după comanda originală.  

Mai jos regăsiți toate datele, astfel încât să puteți identifica și anula comanda cât mai ușor.

Numărul de comandă <<introduceți numărul comenzii>>

Produse: schiuri, două perechi, 185 cm; schiuri, o pereche, 175 cm; legături snowboard, o bucată, legături  pentru schi, patru seturi

Vă rog să nu expediați aceste articole, deoarece echipamentul necesar a ajuns deja la noi. Îmi cer scuze pentru confuzie. Mulțumesc anticipat!

Ver. 4 | Anularea unei comenzi

Am rugămintea să anulați comanda mea pentru cele zece role de tapet, livrate de <<introduceți numele companiei>>. Din păcate, culoarea acestor role nu se potrivește cu vopseaua aleasă pentru pereții de pe nivelul superior al casei. Numărul meu de comandă este <<introduceți numărul comenzii>>.

În conformitate cu politica dumneavoastră legată de comenzile online, vă rugăm să returnați contravaloarea comenzii în contul firmei mele.

Toate datele le regăsiți pe factură. Îmi pare rău pentru orice probleme pe care această anulare le-a cauzat.

Ver. 5 | Anularea unei comenzi

Vă rog să anulați comanda pentru cele patru huse scaune auto. Am vrut să le dau cadou soțului meu cu ocazia zilei de naștere, însă el și-a cumpărat un set identic acum câteva zile. Numărul meu de comandă este <<introduceți numărul comenzii>>. Vă mulțumesc pentru răbdare și înțelegere.

Se încarcă
								
								

Categorii