Categorie: Modificarea unei comenzi

Ver. 1 | Modificarea unei comenzi

În data de <<introduceți data>> am comandat treizeci și cinci de buchete de flori din catalogul dumneavoastră de toamnă (atașez numărul comenzii).

V-aș ruga să suplimentați această comandă cu încă zece buchete. Clasa noastră va vinde aceste buchete la festivitatea de deschidere a anului școlar iar banii obținuți vor fi folosiți în scop caritabil pentru copiii din zonele defavorizate. Am rugămintea să ne spuneți dacă la acest număr de buchete beneficiem de un discount suplimentar.

Vă rugăm să transmiteți răspunsul dumneavoastră, inclusiv factura, direct pe adresa mea de e-mail. Regret orice inconvenient pe care această schimbare l-ar putea crea.

Dacă aveți alte întrebări, vă rog să mă sunați la <<introduceți numărul de telefon>>.

Ver. 2 | Modificarea unei comenzi

Îmi cer scuze pentru inconveniența creată, însă trebuie să modific comanda pe care am plasat-o ieri. Jaluzelele pe care le-am comandat sunt culoarea greșită: doresc bej, nu albastre. Vă rog să modificați în comandă doar culoarea. Dimensiunile și numărul jaluzelelor sunt corecte. Îmi pare rău pentru această eroare.

Nu cred că schimbarea de culoare va afecta suma pe care v-o datorez, așadar vă trimit atașat dovada plații integrale a facturii. Mulțumesc mult pentru înțelegere și vă rugăm să anunțați dacă există probleme legată de această schimbare de culoare.

Ver. 3 | Modificarea unei comenzi

Cea mai recentă comandă spre dumneavoastră, transmisă prin e-mail la data de <<introduceți data>>, conține și două salopete, dimensiune XL, poziție catalog 456-7. Am constatat că avem un stoc suficient din aceste produse, așa că aș dori să le elimin aceste repere din actuala comandă.

Vă rog să expediați restul produselor din comandă într-un singur colet, chiar dacă presupune un timp de așteptare puțin mai mare. În cazul în care comanda a fost deja procesată, vă rugăm să rambursați în contul nostru diferența.

Vă mulțumim pentru cooperarea dumneavoastră în această chestiune și ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această schimbare.

Ver. 4 | Modificarea unei comenzi

În loc de cele douăzeci și cinci de persoane pe care le așteptam mâine la prânzul de lucru de la birou, vor fi prezente doar douăzeci.

În aceste condiții, vă rog să reduceți numărul meniurilor la douăzeci.

Deoarece această schimbare intervine în termen de 48 de ore de la plasarea comenzii, am rugămintea să deduceți costul cele cinci meniuri din suma pe care o veți factura. Regret inconvenientele create și apreciez toate eforturile pe care le faceți pentru compania noastră.

Ver. 5 | Modificarea unei comenzi

Din cauza faptului că data petrecerii de logodnă a fost schimbată, trebuie să modificăm textele de pe invitațiile care urmează sa fie tipărite și expediate spre participanți conform comenzii pe care am agreat-o în data de <<introduceți data>>.

Vă rugăm să schimbați data recepției cu <<introduceți noua dată>>. Formularea corectă din paragraful al doilea, după această modificare ar trebui să fie: „Sunteți invitați cordial la o recepție logodnei noastre din data de <<introduceți data>>.”

Din cauza acestei schimbări de ultim moment am mai efectuat un transfer bancar de <<introduceți suma>> pentru a acoperi costul acestor modificări.

Contactați-mă vă rog dacă aveți întrebări suplimentare. Vă mulțumim pentru ajutor!

Se încarcă
								
								

Categorii