Categorie: Plângere despre întârzierea unei comenzi

Ver. 1 | Plângere despre întârzierea unei comenzi

La momentul comenzii, operatorul cu care am discutat mi-a promis livrarea la timp, iar banca a confirmat procesarea plății.

Cu toate acestea, mă îngrijorează pentru că această comandă nu a sosit nici după nouă săptămâni. Pe <<introduceți data>> am trimis un formular de comandă detaliat solicitând treizeci de cutii de hârtie reciclată, A4 și și două mii de plicuri albe. Am cerut ca aceste articole să fie expediate în biroul meu la adresa <<introduceți adresa>>.

Dacă toate reperele de mai sus au fost expediate, vă rog să mă anunțați și să îmi trimiteți numărul de urmărire. În situația în care comanda nu a fost expediată, am rugămintea să îmi returnați banii imediat.

Întotdeauna am avut o relație foarte bună de colaborare cu compania dumneavoastră în trecut și sper să putem continua în acest sens.

Ver. 2 | Plângere despre întârzierea unei comenzi

Aștept cu nerăbdare sosirea noului meu computer pe care le-am comandat în data de <<introduceți data>>. Vă rog să regăsiți atașat confirmarea comenzii.

Pachetul ar fi trebuit să ajungă acum o două săptămâni, iar astăzi este deja <<introduceți data>> iar plecarea mea în concediu se apropie cu pași repezi.

Mă tem că există posibilitatea ca acest colet să fie pierdut. Faceți vă rog tot posibilul pentru a localiza comanda, astfel încât să o pot prelua înainte de plecare. Vă mulțumesc anticipat!

Ver. 3 | Plângere despre întârzierea unei comenzi

Îmi dau seama că numărul comenzilor pentru noua linie de primăvară a fost unul foarte mare, însă aștept expediția mea de peste două săptămâni. Mă întreb ce ar fi putut cauza întârzierea ei. În data de <<introduceți data>> am comandat două jachete pentru copii (mărimea M) și două rochii de vară (mărimea S).

Nu am primit nici o informare cum că această comandă a fost procesată.

Vă rog să trimiteți comanda mea cât mai curând posibil, altfel voi fi obligat să o anulez.

Ver. 4 | Plângere despre întârzierea unei comenzi

Sunt îngrijorat de comanda mea care conține un telefon mobil și un card de memorie. Am plasat comanda pe site-ul dumneavoastră, folosind cardul de credit acum două luni, pe <<introduceți data>>; numărul de comandă este <<introduceți numele comenzii>>. Am cerut să-mi expediați telefonul la adresa <<introduceți adresa>> .

Am comandat telefonul de pe site-ul dumneavoastră datorită prețului foarte avantajos. Cu toate acestea, dacă nu puteți livra comanda până la data de <<introduceți data>>, vă rog să o anulați și să îmi restituiți banii.

Ver. 5 | Plângere despre întârzierea unei comenzi

Este o mare onoare să accept poziția de Președinte Onorific pentru care am fost nominalizat de către organizația dumneavoastră. Pe această cale vă confirm încă odată ca aveți permisiunea de a-mi folosi numele, alături de cel al companiei, în comunicările oficiale. De asemenea, sunt extrem de interesat de progresul activităților pe care le desfășurați și aș aprecia daca mi-ați trimite scurte informări fiecare obiectiv pe care îl aveți în plan. Comunitatea noastră are de câștigat foarte mult dacă obiectivele pe care ni le propunem vor fi atinse. Fie ca eforturile noastre comune sa fie încununate de succes!

Se încarcă
								
								

Categorii