Categorie: Concediere | Reducere personal

Ver. 1 | Concediere | Reducere personal

Așa cum s-a anticipat, fuziunea recentă cu <<introduceți numele companiei>> a dus la suprapunerea anumitor poziții în cadrul noii companii create. În consecință, este necesar să reducem forța de muncă în departamentele care au funcțiuni comune.

Începând cu data de <<introduceți data>>, diviziile de <<introduceți numele diviziilor >> vor trebui să își reducă numărul de angajați cu 40%. Cei afectați vor fi anunțați până la data <<introduceți data>>. Biroul nostru de personal va organiza o serie de întâlniri la sfârșitul lunii pentru a discuta beneficiile pe care le vom oferi celor disponibilizați. De asemenea, ne propunem să ajutăm persoanele afectate să obțină noi locuri de muncă.

Apreciem sincer contribuțiile dumneavoastră ca angajați și regretăm că această acțiune a devenit necesară.

Ver. 2 | Concediere | Reducere personal

Ne pare rău că vă informăm că <<introduceți numele companiei>> își va reduce personalul cu 20% în luna următoare datorită scăderii cererii pentru produsele noastre. Vom anunța lista cu angajații care vor fi concediați la data de <<introduceți data>>.

Vom organiza o întâlnire cu angajații care vor fi disponibilizați în sala de conferințe de la etajul al doilea, unde vom discuta beneficiile compensatorii, inclusiv asigurarea de sănătate, distribuția asigurărilor de pensie și contribuțiile la sănătate. Îi încurajăm pe toți cei interesați să participe, deoarece se va discuta și pachetul de compensații care va fi oferit.

Apreciem cu adevărat anii pe care i-ați petrecut alături de compania noastră, însă, din nefericire, această concedieri sunt inevitabile. Vă dorim succes în eforturile viitoare!

Ver. 3 | Concediere | Reducere personal

Din păcate, compania noastră resimte profund criza economică pe care o traversăm. Majoritatea clienților noștri nu au venitul disponibil necesar pentru a asigura un flux constant de comenzi al produselor noastre.

Din această cauză, la sfârșitul acestui trimestru, suntem forțați să reducem personalul cu 50%, indiferent de vechimea în muncă.  

Compania noastră vă pune la dispoziție doi specialiști care vă vor oferi toate informațiile necesare în legătură cu continuarea plaților pentru asigurările de sănătate precum și alte detalii privind pachetul de salarii compensatorii.

Regretăm enorm faptul că trebuie să facem acest pas și sperăm sa ne revedem în echipă completa în următoarele câteva luni. Până atunci, vă dorim succes în eforturile dumneavoastră.

Ver. 4 | Concediere | Reducere personal

Din păcate, suntem obligați să anunțăm o concediere temporară a întregului personal de producție.

Cererea pentru produsul nostru a încetinit, așa cum se întâmplă de obicei în acest moment al anului. Începând cu data de <<introduceți data>>, linia de producție va fi închisă până pe data de <<introduceți data>>.

Asigurările de sănătate și alte beneficii ale angajaților vor continua să fie acoperite de către companie în timpul acestei perioada. Ne așteptăm să reluăm programul normal de producție în luna <<introduceți luna>>.

Apreciem eforturile tuturor angajaților noștri și așteptăm să ne revedem în echipă completă cât mai curând!

Se încarcă
								
								

Categorii