Categorie: Concedierea unui angajat pentru performanțe slabe sau comportament inadecvat

Ver. 1 | Concedierea unui angajat pentru performanțe slabe sau comportament inadecvat

După cum am discutat deja, această informare reprezintă notificarea oficial, valabilă de astăzi, prin care sunteți eliberat din poziția pe care o dețineți la <<introduceți numele companiei>>. O companie cu statutul nostru are obligația de a adera la cele mai exigente standarde de integritate științifică. De vreme ce prin atitudinea dumneavoastră ați compromis în mod deliberat aceste standarde, nu putem să continuăm în bună-credință relația contractuală de angajat-angajator.

Având în vedere natura delicată a acestei situații, trebuie să vă informez că <<introduceți numele companiei>> va păstra un dosar confidențial în care sunt detaliate evenimentele care au condus la concedierea dumneavoastră. Acest fișier documentează manipularea rezultatelor cercetărilor în scopul unei avansări rapide pe scara ierarhică, în cadrul companiei. Menționăm că nu vom încerca să împiedicăm în nici un fel demersurile pe care le veți face pentru a vă securiza un loc de muncă în altă companie, însă protejarea intereselor legale ale <<introduceți numele companiei>> precum și menținerea unei reputații sănătoase ne obligă să păstrăm o evidență internă a tuturor acțiunilor dumneavoastră legate de proiectul nr. <<introduceți numele proiectului>>.

De asemenea, este potrivit să vă informez că nu vă putem recomanda potențialilor angajatori din cauza aceste anchete. Din acest motiv vă solicităm să nu menționați în CV-ul dumneavoastră numele companiei sau numele colegilor din proiect la rubrica referințe. Vă rugăm să contactați în continuare departamentul de resurse umane pentru informații suplimentare cu privire la desfacerea contractului dumneavoastră de muncă.

Ver. 2 | Concedierea unui angajat pentru performanțe slabe sau comportament inadecvat

În timpul celor cinci luni în care ați fost angajatul companiei <<introduceți numele companiei>>, superiorul ierarhic v-a evaluat performanța de trei ori. După fiecare evaluare, ați fost informat că performanțele dumneavoastră nu corespund standardului necesar poziției pe care o ocupați în companie. Din păcate, nici după ultima evaluare, performanța dumneavoastră nu s-a îmbunătățit, aspect care ne determină să vă cerem imediat demisia. În conformitate cu politica companiei, veți primi două luni de indemnizație precum și posibilitatea de a continua plățile, în nume propriu, la beneficiile pe care vi le oferă compania în acest moment.

Deciziile de acest gen nu sunt niciodată ușor de luat, dar în lumina performanței dumneavoastră generale, nu vedem nici o alternativă. În ciuda acestei măsuri drastice, considerăm că aveți un potențial ridicat și sperăm că veți găsi foarte curând un nou loc de muncă.

Ver. 3 | Concedierea unui angajat pentru performanțe slabe sau comportament inadecvat

După cum știți, forța de vânzări a companiei noastre depinde aproape integral de munca în echipă. Deși cifrele dumneavoastră de vânzări continuă să fie în limitele acceptabile, am înregistrat nenumărate plângeri legate de incompatibilitatea dumneavoastră cu lucrul în echipă.

După mai multe discuții cu dumneavoastră pe această temă, nu am constatat nici o îmbunătățire a atitudinii sau a acțiunilor dumneavoastră, de aceea considerăm că este necesar să vă eliberăm din funcție.

Simțim că s-ar putea să fiți mai orientat pentru un alt tip de carieră decât cea de vânzări. Vă rog să luați legătura cu <<introduceți numele persoanei>> de la departamentul de resurse umane pentru a discuta despre pachetul compensatoriu. Aveți multe talente și fără îndoială veți găsi un loc de muncă mult mai potrivit în curând.

Ver. 4 | Concedierea unui angajat pentru performanțe slabe sau comportament inadecvat

Din cauza obiceiului dumneavoastră de a sustrage unelte și materiale, în mod repetat, din depozitul companiei, sunteți demis din poziția pe care o ocupați. Conducerea a decis că nu vom lua măsuri legale la acest moment, însă trebuie să înțelegeți că avem la dispoziție mărturiile mai multor persoane despre furturile dumneavoastră minore.

Toate aceste persoane vor depune mărturie împotriva dumneavoastră în instanță, dacă se va ajunge la proces.

Nu veți primi nici un fel de salariu compensatoriu sau recomandare în vederea angajării în altă parte.

Se încarcă
								
								

Categorii