Categorie: Anunțul decesului unui membru al familiei spre alți membri ai familiei, apropiați, prieteni și cunoștințe

Ver. 1 | Anunțul decesului unui membru al familiei spre alți membri ai familiei, apropiați, prieteni și cunoștințe

Ne pare rău să vă aducem la cunoștință o veste extrem de tristă. Bunicul nostru <<introduceți numele persoanei>> a murit <<introduceți ziua>>, ca urmare a unor complicații suferite după operația la inimă de săptămâna trecută. Decizia de opta pentru operație, în ciuda vârstei avansate, s-a datorat faptului că avea dureri persistente în piept timp de câteva săptămâni, operația urmând să atenueze aceste probleme.

Serviciile funerare, la care au participat doar copiii și nepoții, au avut loc în data de <<introduceți data>>, ora <<introduceți ora>>, la Cimitirul din <<introduceți numele orașului>>.

Bunicul a fost un om care prețuia propria intimitate, aceasta fiind ultima lui dorință.

Ver. 2 | Anunțul decesului unui membru al familiei spre alți membri ai familiei, apropiați, prieteni și cunoștințe

Familia noastră profund îndurerată dorește să vă transmită că bunica noastră <<introduceți numele persoanei>> a murit în noapte zilei de <<introduceți ziua>>.

După cum mulți dintre voi știți, ea a suferit timp îndelungat de insuficiență renală.

Suntem ușurați că trecerea ei la eternitate a fost nedureroasă. Înmormântarea va avea loc în data de <<introduceți data>>, ora <<introduceți ora>>, la Cimitirul din <<introduceți numele orașului>>.

Ver. 3 | Anunțul decesului unui membru al familiei spre alți membri ai familiei, apropiați, prieteni și cunoștințe

Suntem profund șocați de moartea  prematură a mătușii noastre dragi <<introduceți numele persoanei>>, care a a murit din cauza complicațiilor care au urmat unei pancreatite acute, în data de <<introduceți data>>.

Serviciile funerare, vor avea loc în data de <<introduceți data>>, la ora <<introduceți ora>>, la Cimitirul din <<introduceți numele orașului>>.

Mătușa <<introduceți numele persoanei>> a specificat în testament că donațiile spre casele de copii sunt preferabile florilor si coroanelor.

Se încarcă
								
								

Categorii