Categorie: Transmiterea unor vești neplăcute angajaților

Ver. 1 | Transmiterea unor vești neplăcute angajaților

Îmi pare rău să vă informez că <<introduceți numele companiei>> nu și-a reînnoit contractul cu principalul său distribuitor pentru anul următor. Din moment ce 20% din profitul companiei noastre este realizat ca urmare a acestui parteneriat, această pierdere ne va determina să reducem o parte din personalul nostru.

Consiliul Director ne-a informat că va exista o concediere parțială în luna iunie, dar, din fericire, acest lucru va fi compensat într-o oarecare măsură de pachet de beneficii substanțial.

Lucrăm din greu pentru a restabili relația noastră cu distribuitorul nostru tradițional dar și pentru a găsi noi piețe de desfacere. Până când vom reuși acest lucru, ne bazăm pe înțelegerea și cooperarea dumneavoastră. Cu ajutorul venit din partea sindicatului, acest lucru va fi doar un obstacol temporar.

Vă vom ține la curent prin comunicări săptămânale.

Ver. 2 | Transmiterea unor vești neplăcute angajaților

Pentru a elimina orice fel de zvonuri, conducerea dorește să vă informeze că în acest an nu va fi acordat premiul de Crăciun pentru nici unul dintre angajați.

Datorită încetinirii creșterii economice, suntem nevoiți să reducem costurile de producție pentru a ne păstra rentabilitatea.

Considerăm că această soluție este preferabilă concedierilor sau reducerii orelor de muncă. <<Introduceți numele companiei>> a mai înregistrat scăderi ale vânzărilor și în perioadele anterioare, din care și-a revenit perfect. Suntem încrezători că rezultatele noastre se vor îmbunătăți începând cu trimestrul următor.

Vă vom ține la curent cu toate schimbările care vor apărea.

Ver. 3 | Transmiterea unor vești neplăcute angajaților

Dorim să vă informăm pe această cale că societatea-mamă, <<introduceți numele companiei>>, instituie începând de luna viitoare o politică „fără flexibilitate”.

Suntem conștienți că mulți dintre noi se bazează pe flexibilitatea programului de lucru, care ne ajută să ne acoperim și o serie de obligații personale în timpul zilei.

Cu toate acestea, începând cu data de <<introduceți data>>, nu vom mai avea acest privilegiu. Cu speranța că vom coopera cu toții la implementarea acestei directive, vă asigurăm că veți fi primii informați dacă se va reveni asupra acestei decizii.

Ver. 4 | Transmiterea unor vești neplăcute angajaților

După cum probabil știți, conform noii legi care intră în vigoare începând cu <<introduceți data>>, statul impune angajatorilor să interzică fumatul la locul de muncă.

În conformitate cu această lege, începând cu data mai sus menționată, fumatul va fi interzis la <<introduceți numele companiei>>, cu excepția perioadelor de pauză, când acesta va fi permis în zonele special destinate fumatului. Ne pare rău pentru neplăcerile pe care le provoacă această lege angajaților noștri care fumează, însă credem că acest lucru va promova un mediu de lucru mai curat și mai sănătos pentru toată lumea.

Vă mulțumim pentru înțelegerea și cooperarea dumneavoastră!

Ver. 5 | Transmiterea unor vești neplăcute angajaților

Ne pare rău să vă anunțăm că, din cauza morții premature a Președintelui companiei noastre, excursia anuală programată pentru data de <<introduceți data>>, a fost anulată. Realizăm că acest lucru va provoca o mare dezamăgire, în special in rândul copiii angajaților noștri.

Cu toate acestea, considerăm că este cea mai bună decizie pe care o putem lua în situația dată.

Vă invităm să vă petreceți timpul împreună cu familia in acel weekend, comemorând influența pe care <<introduceți numele persoanei>> a avut-o asupra noastră.

Se încarcă
								
								

Categorii