Categorie: Confirmare

Ver. 1 | Confirmarea scrisă a unui acord verbal

Am redactat acest document pentru a confirma deciziile pe care le-am luat împreună în timpul conferinței telefonice din data de <<introduceți data>>.

Punctele asupra cărora am agreat sunt următoarele: <<introduceți 3-4 puncte de pe lista de discuții>>.

Vă rugăm să-mi spuneți imediat dacă aveți îngrijorări cu privire la aceste decizii.

În caz contrar, vă rog să semnați documentul și să mi-l returnați cât mai curând posibil.

Vă mulțumim pentru aportul dumneavoastră constructiv la noua strategie a <<introduceți numele companiei>>.

Ver. 2 | Confirmarea scrisă a unui acord verbal

Acest document rezumă acordul verbal încheiat între <<introduceți numele persoanei>> din <<introduceți numele orașului>> și <<introduceți numele persoanei>>  reprezentant al <<introduceți numele companiei>> din data de <<introduceți data>>.

Acordul se referă la costurile de renovare ale apartamentului domnului <<introduceți numele persoanei>> situat la <<introduceți adresa>>.

Dacă suma este cea agreată de ambele părți, vă rugăm să semnați mai jos. Compania noastră vă mulțumește și sperăm să continuăm relația de colaborare.

Ver. 3 | Confirmarea scrisă a unui acord verbal

Acest e-mail are rolul de a confirma termenii acordului nostru verbal încheiat ieri, în timpul conferinței Skype.

După cum am agreat, trebuie să vă pun la dispoziție un server suplimentar precum și doua unități de aer condiționat pentru zona dedicată echipamentelor IT. Suma pe care am agreat-o este de <<introduceți suma>>, pe care o veți achita în două tranșe. Lucrările vor începe în data de <<introduceți data>>.

Dacă acest document reflectă cu exactitate înțelegerea noastră, vă rugăm să semnați în spațiul din partea de jos a paginii și să-mi returnați originalul. Aștept cu nerăbdare să lucrez pentru dumneavoastră.

Ver. 4 | Confirmarea scrisă a unui acord verbal

Această informare sintetizează acordul dezbaterii noastre din data de <<introduceți data>> referitoare la noul pachet de beneficii pentru angajați.

Am fost de acord cu următoarele prevederi: <<introduceți 3-4 puncte de pe lista de discuții>>.

Vă rog să ne informați cât de curând posibil dacă aceste informații sunt corecte, astfel încât să putem finaliza această parte a negocierilor noastre.

Puteți să mă sunați oricând la <<introduceți numărul de telefon>> pentru a discuta despre orice schimbări pe care le considerați necesare.

Ver. 1 | Confirmarea delegării unei responsabilități

Prin această notă de informare vă deleg să preluați responsabilitățile postului meu pe perioada în care voi fi în vacanță. Deoarece strategia noastră este stabilită foarte clar, nu ar trebui să vă confruntați cu probleme majore pe perioada în care voi lipsi.

Sunteți autorizat să achiziționați consumabile dacă stocul necesar nu va fi suficient precum și să semnați orice cereri ale angajaților. Dacă apar urgențe, vă rog să mă sunați la <<introduceți numărul de telefon>>. Voi reveni la birou în data de <<introduceți data>>.

Toți membrii echipei au fost informați personal de mine cu privire la noul dumneavoastră rol. Am încredere absolută în abilitățile dumneavoastră!.

Ver. 2 | Confirmarea delegării unei responsabilități

În numele Asociației de Proprietari din <<introduceți numele orașului>>, consiliul de administrație confirmă faptul că <<introduceți numele persoanei>> are autoritate, ca președinte al Asociației, de a subcontracta echipe care să se ocupe de reparațiile de urgență pentru rețelele de instalații și cele electrice.

Aceste drepturi se limitează exclusiv la reparațiile de urgență și nu la proiectele de înlocuire ale infrastructurii. <<Introduceți numele persoanei>>  este obligat să raporteze toate cheltuielile precum și să depună copii ale extrasului de cont în fiecare lună, la biroul cenzorului Asociației.

Ver. 3 | Confirmarea delegării unei responsabilități

Acest document reprezintă autorizația scrisă solicitată de biroul dumneavoastră juridic, necesară începerii construcției clădirii de birouri din <<introduceți numele orașului>>. Termenii menționați în scrisoarea dumneavoastră sunt corecți. Am atașat o copie contrasemnată a acelei scrisori.

Vă mulțumim pentru atenția acordată detaliilor. Aștept cu nerăbdare să colaborăm.

Ver. 4 | Confirmarea delegării unei responsabilități

Această scrisoare confirmă faptul că <<introduceți numele persoanei>> este autorizat să reprezinte compania <<introduceți numele companiei>> în negocierile contractuale cu sindicatul salariaților.

Reprezentanții sindicatului sunt invitați să îl contacteze pe <<introduceți numele persoanei>> atunci când au întrebări sau propuneri de discutat.

Suntem încrezători că <<introduceți numele persoanei>> are cunoștințele și experiența necesară pentru a negocia cu succes toate punctele de pe cererea dumneavoastră.

Așteptăm cu nerăbdare să încheiem această negociere într-un mod satisfăcător pentru toate părțile.

Se încarcă
								
								

Categorii