Categorie: Confirmarea delegării unei responsabilități

Ver. 1 | Confirmarea delegării unei responsabilități

Prin această notă de informare vă deleg să preluați responsabilitățile postului meu pe perioada în care voi fi în vacanță. Deoarece strategia noastră este stabilită foarte clar, nu ar trebui să vă confruntați cu probleme majore pe perioada în care voi lipsi.

Sunteți autorizat să achiziționați consumabile dacă stocul necesar nu va fi suficient precum și să semnați orice cereri ale angajaților. Dacă apar urgențe, vă rog să mă sunați la <<introduceți numărul de telefon>>. Voi reveni la birou în data de <<introduceți data>>.

Toți membrii echipei au fost informați personal de mine cu privire la noul dumneavoastră rol. Am încredere absolută în abilitățile dumneavoastră!.

Ver. 2 | Confirmarea delegării unei responsabilități

În numele Asociației de Proprietari din <<introduceți numele orașului>>, consiliul de administrație confirmă faptul că <<introduceți numele persoanei>> are autoritate, ca președinte al Asociației, de a subcontracta echipe care să se ocupe de reparațiile de urgență pentru rețelele de instalații și cele electrice.

Aceste drepturi se limitează exclusiv la reparațiile de urgență și nu la proiectele de înlocuire ale infrastructurii. <<Introduceți numele persoanei>>  este obligat să raporteze toate cheltuielile precum și să depună copii ale extrasului de cont în fiecare lună, la biroul cenzorului Asociației.

Ver. 3 | Confirmarea delegării unei responsabilități

Acest document reprezintă autorizația scrisă solicitată de biroul dumneavoastră juridic, necesară începerii construcției clădirii de birouri din <<introduceți numele orașului>>. Termenii menționați în scrisoarea dumneavoastră sunt corecți. Am atașat o copie contrasemnată a acelei scrisori.

Vă mulțumim pentru atenția acordată detaliilor. Aștept cu nerăbdare să colaborăm.

Ver. 4 | Confirmarea delegării unei responsabilități

Această scrisoare confirmă faptul că <<introduceți numele persoanei>> este autorizat să reprezinte compania <<introduceți numele companiei>> în negocierile contractuale cu sindicatul salariaților.

Reprezentanții sindicatului sunt invitați să îl contacteze pe <<introduceți numele persoanei>> atunci când au întrebări sau propuneri de discutat.

Suntem încrezători că <<introduceți numele persoanei>> are cunoștințele și experiența necesară pentru a negocia cu succes toate punctele de pe cererea dumneavoastră.

Așteptăm cu nerăbdare să încheiem această negociere într-un mod satisfăcător pentru toate părțile.

Ver. 5 | Confirmarea delegării unei responsabilități

Această scrisoare constituie confirmarea scrisă pe care ați solicitat-o ​​în decursul convorbirii noastre telefonice.

Sunteți autorizat să utilizați codul meu de securitate pentru a obține accesul, în afara orelor de program, în birourile <<introduceți numele companiei>>, pentru data de <<introduceți data>>, în scopul instalării unor noi echipamente IT cu software-ul aferent.

Această manoperă se va efectua în conformitate cu termenii contractului pe care l-am revizuit și pe care l-am semnat la data <<introduceți data>>.

Așteptăm cu nerăbdare să utilizăm noile echipamente și avem încredere că acest lucru va duce la o relație reciproc avantajoasă.

Se încarcă
								
								

Categorii