Categorie: Confirmarea primirii unei sugestii de la un angajat

Ver. 1 | Confirmarea primirii unei sugestii de la un angajat

Am parcurs sugestiile dumneavoastră legate de îmbunătățirea controlului calității. Ați punctat foarte bine toate elementele importante. Vă rugăm să descrieți în detaliu pașii pe care îi propuneți și să prezentați toate ideile în următoarea noastră ședință de personal, care va avea loc în <<introduceți data>>. Mă vă asigura că prezentarea va fi în prima parte a ordinii de zi. Apreciez sincer interesul dumneavoastră de a ne ajuta să ne îmbunătățim procesele din acest departament.

Ver. 2 | Confirmarea primirii unei sugestii de la un angajat

Este important să aflați rezultatul conversației noastre de săptămâna trecută. Avem în vedere sugestia dumneavoastră de a solicita aportul fiecărui coleg de al nostru, în cadrul unei sesiuni de „brainstorming”. Vă mulțumim pentru idee!

Succesul companiei noastre depinde atât de inovația colectivă cât și de cea individuală, generata de fiecare angaja. Sugestia dumneavoastră poate încuraja angajații să își exprime mai des ideile. Sperăm să implementăm acest nou proces cât mai curând. Vă mulțumim pentru ajutor!

Ver. 3 | Confirmarea primirii unei sugestii de la un angajat

Tocmai am revizuit sugestia dumneavoastră inovatoare pentru reducerea numărului de ședințe lunare. După cum știți, echipa mea are o întâlnire săptămânală cu directorul general. Mă voi preocupa personal să îi prezint tot procesul pe care mi l-ați descris. Sunt sigur că va fi întâmpinat cu mare pozitivitate. Apreciez sincer interesul dumneavoastră pentru eficientizarea proceselor companiei noastre.

Ver. 4 | Confirmarea primirii unei sugestii de la un angajat

Am primit recent următoarea sugestie de la <<introduceți numele persoanei>>, care pare să înțeleagă foarte bine problemele cu care se confruntă echipa sa. Vă rugăm să revizuiți sugestiile expuse și să fiți pregătiți să-i puneți întrebări în cadrul ședinței noastre de luni. Vă mulțumim mult!

Se încarcă
								
								

Categorii