Categorie: Confirmarea primirii unui CV

Ver. 1 | Confirmarea primirii unui CV

Am primit CV-ului și cererea dumneavoastră de angajare pentru poziția scoasă la concurs în cadrul departamentului <<introduceți numele departamentului>>. Apreciem sincer interesul pentru compania noastră! Vom analizat dosarele tuturor candidaților și îi vom selecta pe cei ale căror calificări sunt cele mai relevante pentru nevoile noastre actuale. Desigur, vom acorda o atenție deosebită referințelor pe care ni le-ați trimis. Vă vom contacta dacă veți fi selectat pe lista scurtă. Mult succes!

Ver. 2 | Confirmarea primirii unui CV

Vă mulțumim pentru interesul acordat poziției de <<introduceți numele poziției>>. Termenul limită pentru depunerea tuturor actelor necesare este <<introduceți data>>. La acel moment, vom examina toate cererile active și îi vom invita pe cei mai calificați cinci candidați pentru un prim interviu. Vom anunța toți solicitanții cu privire la decizia noastră în maxim 30 de zile. Apreciem interesul dumneavoastră pentru această poziție și vă urăm mult succes!

Ver. 3 | Confirmarea primirii unui CV

Vă mulțumim pentru CV-ul trimis și apreciem interesul dumneavoastră de vă alătura companiei noastre. Deși experiența dumneavoastră profesională este impresionantă, regretăm să vă informăm că în prezent nu avem nici un post disponibil care să se preteze calificărilor pe care le aveți. Cu toate acestea, anticipăm posibilitatea ca o poziție adecvată să devină disponibilă pe parcursul anului următor. CV-ul dumneavoastră va rămâne pe lista scurtă iar departamentul nostru de resurse umane vă va contacta pentru un interviu. Suntem onorați pentru interesul pe care l-ați acordat companiei noastre și sperăm că vom avea ocazia să discutăm mai larg calificările dumneavoastră cât mai curând posibil.

Ver. 4 | Confirmarea primirii unui CV

Am primit cererea dumneavoastră de angajare, pentru care vă mulțumim. Suntem în proces de analiză a calificărilor dumneavoastră pentru a vedea dacă sunt în conformitate cu solicitările noastre. Dacă experiența și abilitățile dumneavoastră îndeplinesc aceste cerințe vă vom contacta pentru informații suplimentare. Dacă nu avem un post care să corespundă acestor calificări în acest moment, vom extinde perioada de timp în care veți fi considerat ca și candidat activ la șase luni.

Ver. 5 | Confirmarea primirii unui CV

Vă mulțumim că ați aplicat pentru poziția de <<introduceți numele poziției>> în cadrul companiei  <<introduceți numele companiei>>. După ce am analizat CV-urile pentru această poziție, am identificat acei solicitanți ale căror abilități profesionale se potrivesc cel mai mult cu nevoile organizației. Din păcate, nu ați fost printre cei selectați pentru etapa următoare. Vă mulțumim din nou pentru timpul acordat și vă dorim succes în viitoarea carieră.

Ver. 6 | Confirmarea primirii unui CV

Am primit CV-ul, scrisoarea de intenție, referințele și cererea dumneavoastră de angajare. Pentru a putea avansa în procesul de selecție, vă rugăm să completați chestionarul anexat și să ni-l returnați până la sfârșitul lunii. Vă mulțumim pentru cooperare.

Se încarcă
								
								

Categorii