Categorie: Confirmarea primirii unui document

Ver. 1 | Confirmarea primirii unui document

Vă mulțumim pentru pregătirea și trimiterea raportului dumneavoastră de analiză financiară a trimestrului anterior. Aștept cu nerăbdare să studiez cifrele, dar după lecturarea rezumatului, pare să fie exact ceea ce avem nevoie. Aștept să ne vedem pentru a detalia raportul!

Ver. 2 | Confirmarea primirii unui document

Raportul dumneavoastră a sosit astăzi și este pe biroul meu așteptând să îl revizuiesc. După ce îl voi citi integral o să stabilesc o întâlnire cu dumneavoastră pentru a stabili pașii următori. Vă mulțumim pentru promptitudine!

Ver. 3 | Confirmarea primirii unui document

Am transmis solicitarea dumneavoastră cu privire la locația exactă unde vom efectua lucrări de mentenanță la rețeaua de fibră optică în data de <<introduceți data>>. Departamentul tehnic m-a asigurat că va trimite un răspuns pentru dumneavoastră până la sfârșitul săptămânii. Dacă aveți nevoie să luați legătura cu unul dintre colegii responsabili de lucrare, vă rog să îl apelați telefonic.

Nu ezitați să mă contactați dacă mai aveți nevoie de alte informații.

Ver. 4 | Confirmarea primirii unui document

E-mailul dumneavoastră a sosit în această dimineață. Așa cum am convenit, voi prezenta analiza pe care ați făcut-o, comitetului executiv, la ședința viitoare. Apreciez efortul pe care l-ați depus și sperăm că rezultatul va fi cel scontat.

Se încarcă
								
								

Categorii