Categorie: Confirmarea procesării unui retur/rambursare

Ver. 1 | Confirmarea procesării unui retur/rambursare

Ne pare rău că imprimanta 3D nu a îndeplinit așteptările dumneavoastră. Din comunicarea dumneavoastră am dedus că doriți rambursarea integrală a costului de achiziție. Vă rugăm să returnați echipamentul în ambalajul original iar eu mă voi preocupa să vă restituim în 48 prețul de achiziție.

Sperăm ca pe viitor să mai apelați la noi pentru achiziția altor echipamente din această gamă. Ne dorim să oferim produse de o calitate superioară la prețuri accesibile. Vă rugăm să acceptați oferta noastră de a vă trimite un catalog gratuit al liniei noastre complete de echipamente!

Ver. 2 | Confirmarea procesării unui retur/rambursare

Acest email reprezintă confirmarea primirii telefonului Iphone 12 pe care l-ați achiziționat de la compania noastră. Regretăm profund că terminalul a fost avariat în timpul transportului și ne cerem scuze pentru neplăceri. Deoarece beneficiați de asigurarea coletului, am expediat deja un nou telefon care ar trebui să ajungă la dumneavoastră în 48 de ore.

Vă rugăm să acceptați, de asemenea, un cuponul de 20% reducere la achiziția de accesorii. Din nou, vă rugăm să acceptați scuzele noastre pentru această eroare. Vă mulțumim pentru răbdare!

Ver. 3 | Confirmarea procesării unui retur/rambursare

Am recepționat produsul pe care l-ați achiziționat de la noi în urmă cu trei săptămâni. Într-adevăr, defectul este unul cu totul atipic. Am investigat problema și se pare că această unitate a făcut parte dintr-un lot care nu a trecut prin inspecția finală de performanță. Am emis deja o notificare de retragere către ceilalți proprietari care au achiziționat produse din acest lor.

Un nou produs v-a fost deja livrat prin curier aerian. Avem încredere că noua unitate va răspunde pe deplin așteptărilor dumneavoastră!

Ver. 4 | Confirmarea procesării unui retur/rambursare

Am recepționat astăzi coletul care conține produsele returnate de dumneavoastră. După cum am agreat, contul v-a fost creditat cu suma agreată. Ne pare rău că nu ați putut să vă bucurați de aceste produse.

Departamentul nostru de relații clienți investighează cum anume s-a putut produce o asemenea eroare. Ne cerem scuze încă odată și va mulțumim  pentru înțelegere. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm în viitor!

Se încarcă
								
								

Categorii