Categorie: Confirmarea scrisă a unui acord verbal

Ver. 1 | Confirmarea scrisă a unui acord verbal

Am redactat acest document pentru a confirma deciziile pe care le-am luat împreună în timpul conferinței telefonice din data de <<introduceți data>>.

Punctele asupra cărora am agreat sunt următoarele: <<introduceți 3-4 puncte de pe lista de discuții>>.

Vă rugăm să-mi spuneți imediat dacă aveți îngrijorări cu privire la aceste decizii.

În caz contrar, vă rog să semnați documentul și să mi-l returnați cât mai curând posibil.

Vă mulțumim pentru aportul dumneavoastră constructiv la noua strategie a <<introduceți numele companiei>>.

Ver. 2 | Confirmarea scrisă a unui acord verbal

Acest document rezumă acordul verbal încheiat între <<introduceți numele persoanei>> din <<introduceți numele orașului>> și <<introduceți numele persoanei>>  reprezentant al <<introduceți numele companiei>> din data de <<introduceți data>>.

Acordul se referă la costurile de renovare ale apartamentului domnului <<introduceți numele persoanei>> situat la <<introduceți adresa>>.

Dacă suma este cea agreată de ambele părți, vă rugăm să semnați mai jos. Compania noastră vă mulțumește și sperăm să continuăm relația de colaborare.

Ver. 3 | Confirmarea scrisă a unui acord verbal

Acest e-mail are rolul de a confirma termenii acordului nostru verbal încheiat ieri, în timpul conferinței Skype.

După cum am agreat, trebuie să vă pun la dispoziție un server suplimentar precum și doua unități de aer condiționat pentru zona dedicată echipamentelor IT. Suma pe care am agreat-o este de <<introduceți suma>>, pe care o veți achita în două tranșe. Lucrările vor începe în data de <<introduceți data>>.

Dacă acest document reflectă cu exactitate înțelegerea noastră, vă rugăm să semnați în spațiul din partea de jos a paginii și să-mi returnați originalul. Aștept cu nerăbdare să lucrez pentru dumneavoastră.

Ver. 4 | Confirmarea scrisă a unui acord verbal

Această informare sintetizează acordul dezbaterii noastre din data de <<introduceți data>> referitoare la noul pachet de beneficii pentru angajați.

Am fost de acord cu următoarele prevederi: <<introduceți 3-4 puncte de pe lista de discuții>>.

Vă rog să ne informați cât de curând posibil dacă aceste informații sunt corecte, astfel încât să putem finaliza această parte a negocierilor noastre.

Puteți să mă sunați oricând la <<introduceți numărul de telefon>> pentru a discuta despre orice schimbări pe care le considerați necesare.

se incarca
								
								

Categorii